Transformers nemají dost - vzniká další film

Transformers nemají dost - vzniká další film | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Poslední Transformers moc neuspěli, už teď jsou ale v přípravě dva další filmy a z nějakého důvodu se začal chystat třetí...

Po sérii pěti megafilmů, kterou v roce 2007 odstartoval režisér Michael Bay, a menším spin-offu Bumblebee, si Transformers dopřávají pauzu, než se zase vrátí na stříbrné plátno. Uvidíme, jestli to bude v plné síle. Poslední rytíř z roku 2017 v pokladnách kin už nebodoval tolik jako jeho starší bratříčci a situaci se nepodařilo zlepšit ani o rok mladšímu Bumblebeemu, byť si v recenzích vedl lépe než Poslední rytíř. I přesto tuhle miliardovou franšízu nemůžete uložit k ledu jako Megatrona. Víme, že se už určitou dobu připravuje animák, který bude vyprávět o zrodu Transformerů a hraný snímek Transformers: Beast Alliance, jenž nás vezme na výlet do 90. let minulého století, kde se setkáme s novými hrdiny a poznáme nové roboty.

Nově byl oznámený další přírůstek, o němž nebylo upřesněno, jestli půjde o animovaný nebo hraný snímek. Rozhodně ale nebude součástí hlavní série, takže kdo náhodou čekal, že se naváže na události Posledního rytíře, má bohužel smůlu. Jako režisér byl vybraný Angel Manuel Soto. Ten natočil teenagerské drama Charm City King a studio Warner Bros. mu svěřilo režii filmu se superhrdinou Blue Beetle od DC. Transformeří projekt je v rané fázi vývoje a kromě Sota se na něm bude ještě podílet Marco Ramirez (seriály Daredevil, The Defenders) coby scenárista.

Foto: Paramount

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu