Godzilla vs. Kong: Nejnovější trailer konečně odhalil Mechagodzillu

Godzilla vs. Kong: Nejnovější trailer konečně odhalil Mechagodzillu | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Obří mech (alias obří robot) vstupuje na rozblácené kolbiště mezi Godzillu a Konga.

Trailery na dobrodružný sci-fi blockbuster Godzilla vs. Kong slibují velkou porci zábavy a ani nový mezinárodní trailer není v tomhle případě výjimkou. Ten nás dál vnadí na ultimátní boj titulních monster, která se nebudou bít jenom mezi sebou, ale budou mít i jiné soupeře. Upoutávka nijak neslevuje na bombastičnosti a hustí do nás jednu pompézní scénu za druhou, kde jeden trik střídá druhý.

Nejzajímavější je však konec traileru, kde se nám konečně naskytne první pohled na aktivovanou Mechagodzillu, která se připravuje do akce. O obřím mechovi se spekulovalo již dlouho, teď tady máme skutečný důkaz, že se ve filmu objeví. Její přítomnost potvrdil i režisér Adam Wingard na Instagramu, kde sdílel fotografii hračky Mechagodzilly. Tu najdete dole v galerii ještě s dvěma dalšími, ať máte o monstru jasnější představu. První ohlasy znějí slibně, tak doufejme, že Godzilla vs. Kong zakončí trilogii s obřím ještěrem ve velkém stylu a jak nejlépe dovede.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Organizace Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy ze zemského povrchu.

V hlavních rolích se představí Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Adam Wingard, Kaiju News Outlet

Galerie: 4

Godzilla vs. Kong: Nejnovější trailer konečně odhalil Mechagodzillu | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Nejnovější trailer konečně odhalil Mechagodzillu | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Nejnovější trailer konečně odhalil Mechagodzillu | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Nejnovější trailer konečně odhalil Mechagodzillu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu