Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer

Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Drogy jsou svinstvo a dokáží velice rychle rozeštvat i matku s dcerou v podání Kunis a Glenn Close.

Drásavé drama Four Good Days nebude patřit k nejveselejším, neboť se podíváme pod pokličku problematice drogové závislosti. Snímek vychází ze skutečných událostí, přičemž se zaměřuje na neradostný osud jedenatřicetileté Molly, která prohrává bitvu se svými démony a naprosto zoufalá prosí svoji odcizenou matku Deb o pomoc. I když si Deb v minulosti prošla nejedním zklamáním, kdy její dcera opakovaně selhávala a zabředávala do světa drog, rozhodne se zničené Molly ještě jednou pomoci. Nejenže musí ruku v ruce překonat fyzickou závislost na heroinu, ale taktéž bude potřeba znovu navázat pouto důvěry a najít ztracený pocit vzájemnosti.

O režii a scénář, s nímž vypomáhal Eli Saslow, se postaral kolumbijský filmař Rodrigo García (Mother and Child, 40 dní v poušti) a do hlavních rolí obsadil Milu Kunis a na Oscara osmkrát nominovanou Glenn Close. Obzvláště v případě Kunis jsme rádi, že zkouší štěstí s charakterní rolí, jelikož už je to hodně dávno, co se objevila v něčem oduševnělejším. Ústřední dvojici pak budou krýt záda Stephen Root, Joshua Leonard a Sam Hennings. Datum premiéry bylo stanoveno na 30. dubna 2021.

Zdroj: Vertical Entertainment

Foto: Vertical Entertainment

Galerie: 6

Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer | Fandíme filmu Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer | Fandíme filmu Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer | Fandíme filmu Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer | Fandíme filmu Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer | Fandíme filmu Four Good Days: Zřízená Mila Kunis bojuje se závislostí na heroinu - je tu trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest