Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger

Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dutch Schaefer by si podle britského výzkumu s agresivním vpádem vetřelců z vesmíru hravě poradil.

Je dobře známo, že na "kdyby" se nehraje, nicméně proč se v dnešní pochmurné době nepobavit spekulací ohledně mimozemské invaze a reakce na ni. Kupříkladu ve Velké Británii mají jasno v tom, koho by chtěli mít v čele ve chvíli, kdy by na nás emzáci skutečně zaútočili. A opravdu to není Boris Johnson, současný britský ministerský předseda, ačkoliv se do dvacítky vyvolených poměrně pohodlně vměstnal. Vítězství ovšem uzmul Arnold Schwarzenegger, jenž se jeví jako nejlépe vybavený pro boj se šmejdy z vesmíru. Není divu! V Predátorovi nám ukázal, že zvládne pokořit i technicky nepoměrně zdatnějšího protivníka. Ex-guvernér Kalifornie má rovněž bohaté zkušenosti s politikou, tudíž by mu krizový management nemusel dělat problémy. Sám Schwarzenegger skrze sociální síť Twitter za v něj vloženou důvěru poděkoval.

Na druhé příčce se umístil Will Smith, který si mimozemské hrátky vyzkoušel třeba ve snímcích jako Den nezávislosti a Muži v černém. Bronz bere přírodovědec, dokumentarista a popularizátor přírodních krás David Attenborough, jenž by se určitě pokoušel návštěvníkům odjinud porozumět a konfliktu předejít. Následují Bruce Willis, Tom Cruise, Harrison Ford, Sigourney Weaver, Donald Trump, Gillian Anderson a Nicola Sturgeon. Výše zmíněný Johnson obsadil dvanáctou příčku, přičemž elitní dvacítku uzavírají na devatenáctce nynější americká viceprezidentka Kamala Harris a na dvacítce prezident Joe Biden. Do ankety se zapojilo dva tisíce respondentů.

Zdroj: Express

Foto: 20th Century Fox (ilustrační, Komando)

Galerie: 6

Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger | Fandíme filmu Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger | Fandíme filmu Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger | Fandíme filmu Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger | Fandíme filmu Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger | Fandíme filmu Ideálním lídrem proti mimozemské invazi je dle průzkumu Arnold Schwarzenegger | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest