Texaský masakr motorovou pilou: Postarší Leatherface naváže tam, kde před lety skončil

Texaský masakr motorovou pilou: Postarší Leatherface naváže tam, kde před lety skončil | Fandíme filmu
Bryanston Distributing
Zobrazit další 1 obrázek
Leatherface hlásí comeback a měl by být dle všeho opět ve formě.

Produkce restartu frančízy Texaský masakr motorovou pilou (Texas Chainsaw Massacre) nezapočala zrovna idylicky, když se po týdnu natáčení kvůli tvůrčím neshodám pakovalo režisérské duo Ryan a Andy Tohillovi, přičemž na jejich místo nastoupil David Blue Garcia (kameraman hororové komedie Blood Fest). Zřejmě to však byla poslední produkční katastrofa, neboť snímek by měl být zdárně dotočen. Producent Fede Alvarez nedávno v rozhovoru pro podcast The Boo Crew potvrdil, že se dočkáme pokračování kultovního slasheru z roku 1974, tudíž vše, co následovalo, bude pravděpodobně ignorováno. Původem uruguayský filmař rovněž uvedl, že Leatherface se prý vrátí ve velké formě, ačkoliv půjde o pána v letech.

Těšit se údajně máme na hodně krvavou a nekompromisní podívanou, jež staví na praktických efektech a oldschoolové filmařině. Pomyslná dvojka se dle jeho slov vizuálně velice podobá skvělé jedničce. Jak bylo řečeno výše, Leatherface se poprvé představil v krváku z roku 1974, který natočil legendární režisér Tobe Hooper. O dvanáct let později vzniklo pokračování, aby se značka znovu a s proměnlivými výsledky oživovala v letech 2003, 2006, 2013 a naposled dost tragicky v roce 2017. Nezbývá než doufat, že tvůrci nabídnutou šanci nepromarní a nepůjde pouze o otravné dojení zavedené hororové značky. Premiéra by měla proběhnout někdy v průběhu letošního roku. V galerii mrkněte na první plakát k filmu.

Zdroj: The Boo Crew

Foto: Bryanston Distributing

Galerie: 2

Texaský masakr motorovou pilou: Postarší Leatherface naváže tam, kde před lety skončil | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Postarší Leatherface naváže tam, kde před lety skončil | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest