Bleskovky: Jim Carrey může být příštím Deadpoolovým záporákem

Bleskovky: Jim Carrey může být příštím Deadpoolovým záporákem | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Sonic 2 už se točí, nový paranoidní thriller, nový Stephen King a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

S Kingem opět do Castle Rock

Další příběh Stephena Kinga se dočká filmové podoby. Tentokrát došlo na kratší novelu Povznesení (Elevation), již zfilmoval Jack Bender. Bender byl hlavním režisérem seriálových Ztracených, z Kingova díla spolupracoval už na seriálech Pod kupolí a Pan Mercedes. Oficiální česká knižní synopse říká:

Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi. Kromě toho se Scott ve městečku Castle Rock, kde se odehrává celá řada Kingových příběhů, potýká s problémy s lesbickým párem, jejichž pes pravidelně vykonává svou potřebu na Scottově trávníku. Jedna z majitelek je přátelská, druhá studená jako led. Snaží se otevřít v Castle Rocku restauraci, místní komunita je však vůči homosexuálnímu páru zaujatá. Když Scott pochopí předsudečné myšlení včetně vlastního, snaží se pomoci. Nepravděpodobné spojenectví, každoroční běžecký závod a tajemství Scottova trápení nakonec probouzí v lidech, kteří sobě i ostatním „dopřávali“ tolik zlého to nejlepší. (Zdroj: Cinemablend)

Dvojčata, populární hororové téma

The Twin je nový hororový film o rodině, která se pokouší znovu začít na skandinávském venkově. Brzy ale zjišťuje, že některá tajemství jsou tak špatná, že je třeba je pohřbít dvakrát. V hlavní roli vystupuje Teresa Palmer, jež ztvárnila mladou matku, kterou sžírá smrt jednoho z jejích dětí – dvojčat. Jakou svou anglicky mluvenou preiéru snímek připravuje finský režisér Taneli Mustonen. Natáčet se začne v březnu. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Hledání lásky k fotbalu na čínském venkově

Magic 7 je nový rodinný film, ve kterém bývalý fotbalista Eric Cantona hraje taktéž bývalého fotbalistu „Erica“, který koučuje tým čínské ligy a je obviněný z korupce. Následně málem zemře v poušti, kde jej zachrání malý chlapec. Ten po trenérovi chce, aby na oplátku vedl místní vesnický tým. Eric na to nejprve nemá čas a snaží se zachránit svou reputaci, ale pak si to rozmyslí a znovu díky mladým hráčům najde svou lásku k fotbalu a vede je až do finále juniorského poháru. Snímek je natáčený v Mandarínštině, režíruje Steve Weisz. Dále hraje Jingjing Qu. (Zdroj: Deadline)

Někdo tě sleduje

Watcher (Pozorovatel) je nový psychologický thriller, který Chloe Okuno tento měsíc začne natáčet v Rumunsku. Pojednává o mladém páru, který se přestěhuje do nového bukureštského bytu v okamžiku, kdy se městem začíná šířit strach z uprchlého sériového zabijáka. Julia, která je v novém prostředí dost odříznutá od okolí, začíná být sžíraná myšlenkou, že ji ze související budovy někdo sleduje… V hlavních rolích Maika Monroe, Karl Glusman a Burn Gorman. (Zdroj: Deadline)

Jim Carrey v Deadpoolovi 3?

Máme pro vás drb dne. Proslýchá se, že Jim Carrey (Ace Ventura, Maska, Ježek Sonic) jednal s Marvelem o tom, že by si zahrál záporáka v Deadpoolovi 3. Zatím berte zprávu s velkou rezervou. Sám Carrey před několika lety hrál komiksovou postavu ve filmu Kick-Ass 2, který následně odmítl propagovat, protože dle svých slov přehodnotil svůj postoj k filmové glorifikaci střelných zbraní. A zrovna Deadpool mívá střelných zbraní dost. (Ale kdo ví, třeba od té doby Carrey opět změnil stanovisko). Zpráva navíc přišla od únikáře Daniela Richtmana. Ten se prokazatelně čas od času dostává k zákulisním informacím (jako třeba před pár týdny, když jako první přinesl podrobnosti o tom, kdy Sony odhalí oficiální název Spider-Mana 3), ale některé jeho informace působí jako hodně divoké zkazky a sám Richtman je označuje jako „neověřené drby“. Zpráva o Carreym patří právě mezi ty „neověřené drby“. (Zdroj: Daniel R)

Sonic 2 už se točí

Foto: Universal

Zdroje: Cinemablend, Daniel R, Daniel I, II, Bloody Disgusting,

Galerie: 2

Bleskovky: Jim Carrey může být příštím Deadpoolovým záporákem | Fandíme filmu Bleskovky: Jim Carrey může být příštím Deadpoolovým záporákem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu