Deep Blue Nightmare: Dvě kajakářky terorizuje hladový žralok

Deep Blue Nightmare: Dvě kajakářky terorizuje hladový žralok | Fandíme filmu
Lifetime Network
Zobrazit další 4 obrázky
Na léto si sice ještě chvíli počkáme, leč filmový čas krmení nastane dříve.

Žraločích thrillerů máme před sebou letos opravdu hodně, ačkoliv v drtivé většině nepůjde o áčkové produkce. Jeden krvavý televizní kousek si pro nás připravila i americká kabelovka Lifetime, kam již 18. března 2021 připluje obří mořský predátor, aby se v survival thrilleru Deep Blue Nightmare zakousnul do několika nešťastníků. Těžko soudit, kolik smrtících zářezů si odhodlaný žralok připíše, nicméně povětšinou bude v centru dění dvojice Paige McGarvin a Juliana Destefano (fotograf to pravděpodobně schytá hned na začátku). Tyhle dvě sympatické kajakářky chtěly na ostrůvku pár kilometrů od pobřeží nafotit stylové fotky, jenže agresivní žralok jim překazí plány a donutí je bojovat o život až do posledního dechu. Dvojice má zřejmě jedinou šanci. Musí vydržet naživu tak dlouho, dokud otec jedné z dívek s tváří postaršího Michaela Madsena nezrealizuje záchranou akci.

Snímek natočil režisér nízkorozpočtových slátanin Jared Cohn, přičemž v loňském roce si jeho počin odbyl na některých trzích (USA, Německo) premiéru pod názvem Shark Season. A patrně asi nikoho nepřekvapí, že ohlasy jsou spíše bídné.

Zdroj: The Asylum

Foto: Lifetime Network

Galerie: 5

Deep Blue Nightmare: Dvě kajakářky terorizuje hladový žralok | Fandíme filmu Deep Blue Nightmare: Dvě kajakářky terorizuje hladový žralok | Fandíme filmu Deep Blue Nightmare: Dvě kajakářky terorizuje hladový žralok | Fandíme filmu Deep Blue Nightmare: Dvě kajakářky terorizuje hladový žralok | Fandíme filmu Deep Blue Nightmare: Dvě kajakářky terorizuje hladový žralok | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu