Batgirl a Zatanna dostanou vlastní celovečerní filmy

Batgirl a Zatanna dostanou vlastní celovečerní filmy | Fandíme filmu
Warner
Zobrazit další 2 obrázky
Popřípadě se objeví v seriálu, každopádně bylo oficiálně oznámeno, že projekty s oběma superhrdinkami jsou na cestě.

Společnost AT&T, která vlastní filmové studio Warner Bros. a HBO připravila veřejnou prezentaci pro investory. Během ní bylo poodhaleno, jaké komiksové projekty společnost nabídne v nejbližších letech. V galerii si můžete prohlédnout kompletní výčet aktivně připravovaných komiksových projektů. Velkou část z nich dobře známe, pozorní fanoušci si ale okamžitě všimli dvou značek, o kterých se delší dobu nemluvilo: Zatanny a Batgirl.

U obou se předpokládá, že se připravuje hraný celovečerní film, popřípadě minisérie. Batgirl přitom byla v přípravě už delší dobu. Už v roce 2017 se začala připravovat verze Josse Whedona. Ta byla po roce zase zrušena a namísto toho začala psát scénář Christina Hodson, scenáristka zodpovědná za Bumblebeeho, Birds of Prey a chystaného The Flashe, vlastně tedy v současnosti dvorní scenáristka DC Films. Zároveň je ale pravda, že nevíme, zda bude zpracovaný právě její scénář a nebo se mezitím začala připravovat nějaká nová verze. Dříve se nicméně uvádělo, že se Hodson do Batgirl pořádně pustí po dopsání The Flashe. A ten už začal točit, takže má Christina volné ruce.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Nejdříve se Barbara Gordon objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V sérii New 52 se Barbara zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu může chodit a znovu obléká kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna.

O Zatanně toho víme ještě méně. Loni se postupně šuškalo, že bude zpracována jako film určený pro streamovací službu HBO Max, posléze se hovořilo o seriálu. Zatanna je jednou z nejmocnějších kouzelnic komiksového světa DC a často také členkou týmu Justice League Dark. O něm chystá nový seriál pro HBO Max J.J. Abrams. Zatím nevíme, jak moc by měl nebo neměl Zatannin sólový projekt s Justice League Dark souviset.

Foto: Warner

Zdroj: Collider

Galerie: 3

Batgirl a Zatanna dostanou vlastní celovečerní filmy | Fandíme filmu Batgirl a Zatanna dostanou vlastní celovečerní filmy | Fandíme filmu Batgirl a Zatanna dostanou vlastní celovečerní filmy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu