Bleskovky: Záporák z Iron Mana 3 by se s chutí vrátil

Bleskovky: Záporák z Iron Mana 3 by se s chutí vrátil | Fandíme filmu
Marvel Studios
Oscary se letos rozdají jinde, Hello Kitty dostane hraný film, boxer z Creeda jde do Borderlands a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Neranděte se synem šéfové

The Perfect Find je nová romantická komedie od Netflixu. Její hrdinka Jenna Jones Union pracuje jako novinářka v oblasti kosmetiky a doufá, že začne nový život. S novou šéfkou Darcy nemají zrovna přátelské vztah a situace se ještě zkomplikuje, když si Jenna začne s fotografem Ericem, Darcyiným synem. V hlavních rolích Niece Nash, Gabrielle Union a Keith Powers. Režíruje Numa Perrier. (Zdroj: Deadline)

Oscary kvůli COVIDu zvolí netradiční lokaci

Oscary zřejmě našly řešení pro svoje letošní předávání, které proběhne 25. dubna. Akademie se chce za každou cenu vyhnout předávání přes internet a delší dobu zkoumala, jak to udělat. Jedním z řešení mohlo být pořádání akce na řadě různých menších lokací, kdy některé by ani nemusely být v Los Angeles. Nakonec se ale zřejmě upřednostní jiné řešení. Určitá část slavnostního večera by i nadále mohla být zasazena do Dolby Theatre, kde se ceny již řadu let každoročně pořádají. Největší část dění by se však mohla odehrávat na historickém nádraží Union v Los Angeles. To má dostatečně rozsáhlé prostory na to, aby bylo možné od sebe jednotlivé účastníky sociálně distancovat. Detaily se nadále řeší, ale předpokládáme, že už brzy bude o podobě letošních Oscarů jasno. (Zdroj: Deadline)

Hello Kitty dostane hraný film

Chystá se celovečerní film Hello Kitty. Ano, čtete správně, americká popkulturní ikona dostane celovečerák. A nebude to animák. Animovaná bude pouze bílá kočička, zbytek filmu bude hraný. Jennifer Coyle a Leo Matsuda (seriály Harley Quinn, Bobovy Burgery) režírují, Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser) píše scénář. Zápletka chystaného filmu se prozatím tají. (Zdroj: Deadline)

Záporák z Iron Mana 3 by se vrátil s chutí

U Marvelu je celkem běžné, že se postavy a herci po letech vracejí. Nejvýraznějším příkladem z poslední doby je Jane Foster v podání Natalie Portman. Tu jsme nepotkali od roku 2013 a znovu ji uvidíme příští rok v Thorovi: Love and Thunder. Ze záporáků si vzpomeňte třeba na Rudou lebku. Poprvé se objevil v roce 2011, pak až předloni. Vyloučit zkrátka nejde návrat nikoho po libovolně dlouhé době.

Naposledy byl na případný návrat dotázaný Guy Pearce jenž v Iron Manovi 3 ztvárnil padoucha Aldriche Killiana. Byl by ten ochotný se u Marvelu opět ukázat? Pearce říká, že určitě. Pokud by o něj Marvel stál, tak by byl jednoznačně pro, protože natáčení podle něj bylo skvělé. Užil si ztvárnění postavy, stejně jako spolupráci s hereckými kolegy. A kdo ví, jaké bláznivé nápady by se napříště daly vymyslet. (Zdroj: Screen Rant)

Boxer z Creeda II do Borderlands

Videoherní snímek Borderlands obsadil další roli. Přidal se Florian Munteanu, bývalý boxer, jenž se od role v Creedovi II postupně zapojuje do Hollywoodu (ještě letos bychom jej měli potkat v marvelovském Shang-Chim). Florian ztvární Kriega, nepříliš výřečného svalovce, jenž je pověřený ochranou Tiny Tiny, třináctileté expertky přes výbušniny, kterou ztvární Ariana Greenblatt. (Zdroj: The Hollywood Reporter)

Kupte si svého Transformera

Zdroje: Deadline I, II, III, The Hollywood Reporter, Screen Rant,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu