Režisér Steven Spielberg svůj příští film inspiroval vlastním dětstvím

Režisér Steven Spielberg svůj příští film inspiroval vlastním dětstvím | Fandíme filmu
DreamWorks Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Po muzikálu dostal legendární filmař chuť na autobiograficky líznuté drama o dospívání.

Na konci předminulého roku Steven Spielberg (Čelisti, Jurský park, Most špiónů) zdárně dotočil remake slavného muzikálu West Side Story a nyní doufá, že očekávaná prosincová premiéra klapne. V blízké budoucnosti by se měl vrhnout na historické drama The Kidnapping of Edgardo Mortara a taktéž chce natočit zatím nepojmenované drama o dospívání, zčásti inspirované jeho vlastním dětstvím. Žádné bližší podrobnosti ohledně příběhu Spielberg neprozradil, leč alespoň víme, že hlavního hrdinu budeme sledovat od útlého dětství až po pubertu. Rovněž bylo odhaleno, že snímek bude situován do Phoenixu ve státě Arizona, kde Spielberg na přelomu padesátých a šedesátých let sám žil. Scénář sepíše spolu s ním Tony Kushner. Tihle dva se velice dobře znají, jelikož v minulosti spolupracovali na filmech Mnichov a Lincoln.

Natáčení by dle informací serveru Deadline mělo vypuknout letos v létě a premiéra se očekává někdy v průběhu roku 2022. Na povrch také prosákla první castingová novinka. Jednu z hlavních rolí si zahraje talentovaná Michelle Williams, která zatím marně čeká na oscarový zářez, ačkoliv zaznamenala již čtyři nominace (Zkrocená hora, Blue Valentine, Můj týden s Marilyn, Místo u moře). V letech nedávno minulých o ní nebylo tolik slyšet, když se naposledy objevila v roce 2019 v zapadlém dramatu Po svatbě (After the Wedding). Předpokládá se, že by měla ztvárnit postavu inspirovanou Spielbergovou matkou.

Zdroj: Deadline

Foto: DreamWorks Pictures (ilustrační, z natáčení snímku Zachraňte vojína Ryana)

Galerie: 5

Režisér Steven Spielberg svůj příští film inspiroval vlastním dětstvím | Fandíme filmu Režisér Steven Spielberg svůj příští film inspiroval vlastním dětstvím | Fandíme filmu Režisér Steven Spielberg svůj příští film inspiroval vlastním dětstvím | Fandíme filmu Režisér Steven Spielberg svůj příští film inspiroval vlastním dětstvím | Fandíme filmu Režisér Steven Spielberg svůj příští film inspiroval vlastním dětstvím | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest