Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů

Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů | Fandíme filmu
Weltkino
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kontroverzní kráska zkusí štěstí v roli záporačky.

Mladá herečka Bella Thorne se v Hollywoodu bůhvíjak neprosadila, ale i tak na sebe opakovaně strhává pozornost. Bývalá Disneyho dětská hvězdička se zapsala do povědomí diváků díky seriálu pro mládež Shake It Up a posléze se objevila ve filmech jako Chůva na zabití, Stíny mezi námi či Půlnoční láska. V loňském koronavirovém roce se vytasila hned se čtveřicí filmů, nicméně všechny uvízly v (pod)průměrných vodách. Obzvláště akční komedii Chick Fight a trendy kriminálku Infamous nelze s čistým svědomím doporučit, dokonce ani jako výplň chladného nedělního odpoledne. Thorne jednoduše řečeno točí co do kvalit mizerná béčka, přičemž opravdu povedený biják už nevyprodukovala pěknou řádku let. Na druhou stranu, fanoušci na její jméno pořád slyší a rodačka z Floridy si nemůže na nedostatek příznivců stěžovat.

I v letošním roce bychom se měli dočkat několika snímků, v nichž se Thorne pokusí udělat dojem. Jedním z nich bude i thriller Masquerade, který má na svědomí režisér a scenárista Shane Dax Taylor (V dosahu smrti, Isolation). Thorne v něm ztvární šéfku partičky zlodějů, jež se pokusí ukrást cenné umělecké artefakty. Právě proto se vloupají do honosného rodinného domu, kde kromě jiného nocuje i jedenáctiletá Casey. Vetřelci se však nezastaví před ničím, tudíž dívence půjde zřejmě o krk. Nemá chybět napětí, gradace a šokující závěrečné odhalení. Vyjma Thorne se v Taylorově počinu představí i Alyvia Lind, Skyler Samuels, Mircea Monroe a Austin Nichols.

Zdroj: Deadline

Foto: Weltkino (ilustrační, ze snímku Ride)

Galerie: 6

Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů | Fandíme filmu Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů | Fandíme filmu Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů | Fandíme filmu Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů | Fandíme filmu Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů | Fandíme filmu Masquerade: Půvabná potížistka Bella Thorne jako kápo bandy lupičů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu