The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole

The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nedlouho pro Mrazivé pomstě znovu obléká severoirský sympaťák zimní oblečení.

Liam Neeson sice opakovaně mluví o tom, že by nejradši pověsil drsňácké role na hřebík, leč doposavad tak neučinil. V loňském roce se připomněl s (pod)průměrným thrillerem Pro balík prachů a letos zkusil štěstí s arizonskou střílečkou The Marksman, jež by měla v následujících měsících dorazit i k nám do Česka. Relativně brzy bychom se též měli dočkat thrilleru The Ice Road, v němž Neeson povede tým záchranářů, který má vyprostit zavalené horníky ze zhrouceného diamantového dolu v Kanadě. Již tak nebezpečnou misi bude ještě komplikovat bouře a brutální mrazy. Snímek už prošel postprodukcí a práva na distribuci si zajistil streamovací gigant Netflix.

O režii a scénář se postaral Jonathan Hensleigh, jenž je podepsán coby scenárista například pod výbornou Smrtonosnou pastí 3, opulentním scífkem Armageddon či sci-fi thrillerem Next. Zkušenosti má i s režírováním, přičemž naposled se blýsknul nadstandardní životopisnou kriminálkou Sejmout zabijáka v roce 2011. Vyjma Neesona se v mrazivém thrilleru představí i Laurence Fishburne, Holt McCallany, Matt McCoy, Martin Sensmeier a Amber Midthunder. Konkrétní datum premiéry nebylo prozatím zveřejněno.

Zdroj: Deadline

Foto: Netflix

Galerie: 6

The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole | Fandíme filmu The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole | Fandíme filmu The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole | Fandíme filmu The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole | Fandíme filmu The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole | Fandíme filmu The Ice Road: Tvrďák Liam Neeson zachraňuje nešťastníky zavalené v dole | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest