Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu

Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu
Dark Horse Comics
Zobrazit dalších 6 obrázků
Zmodernizovaný hrabě Drákula bude v tomhle případě stát na straně dobra.

Scenárista Derek Kolstad začínal v Hollywoodu jako tvůrce béčkových akčňáků, v nichž řádil malinko vyčpělý Dolph Lundgren. I proto kousky jako Hra pro jednoho či Zásilka žádnou velkou díru ve světě filmu neudělaly. V roce 2014 však narazil na zlatou žílu, když nastartoval úspěšnou zabijáckou frančízu John Wick, ve které terorizuje šmejdy všeho druhu Keanu Reeves. V roce 2017 následovala dvojka a o dva roky později trojka. Vzhledem k tomu, že tržby s každým dalším dílem rostou, můžeme se dozajista těšit na čtyřku a velmi pravděpodobně i na pětku. I kdyby Kolstad už nikdy nic kloudného nevyprodukoval, fanoušci akčního žánru mu budou nadosmrti vděční. V letošním roce nás zkusí potěšit s taškařicí Nikdo (Nobody), v níž si na drsňáka zahraje taťka od rodiny s tváří Boba Odenkirka. Upoutávky vypadají vcelku výživně, tak snad i tentokrát dostaneme nadstandardní porci zábavy.

Dark Horse Comics
Hellsing

Kolstad nicméně nezahálí a vyjma práce na wickovském universu (řeší třeba i seriál The Continental) chystá i hranou adaptaci akčního/hororového manga komiksu Hellsing. Za ním stojí coby autor i ilustrátor Kouta Hirano a točí se kolem tajemné agentury The Hellsing Organization potírající zlo všeho druhu. Ďábelské nadpřirozeno ovšem není možné porazit konvenčními metodami, proto největší a nejmocnější zbraní organizace je nepřemožitelný starodávný upír Alucard (ano, pozpátku Dracula). Ten sice poslouchá vedení v čele s Integrou Hellsing, vnučkou Abrahama Van Hellsinga, na slovo, leč vždy existuje šance, že napáchá více škody než užitku. Oblíbená manga se mimo jiné zaměřuje i na osudy ex-policistky Victorie Seras, nejnovější svěřenkyně mocného Alucarda, z níž se nedávno stala upírka. Projekt má pod palcem Amazon a Kolstad o látce hovoří jako o postmoderní reinterpretaci Drákulova charakteru.

 Zdroj: Deadline

Foto: Dark Horse Comics

Galerie: 7

Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu Hellsing: Tvůrce Johna Wicka chystá pro Amazon fantasy řežbu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest