Bleskovky: Frank Grillo po amnézii prožije akční dobrodružství

Bleskovky: Frank Grillo po amnézii prožije akční dobrodružství | Fandíme filmu
Universal Pictures
Hrozba hypnotizérů, hrozba pro nesezdané, Zlaté glóby bez zájmu a další krátké filmové zprávy

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Bacha na hypnotizéry

Hypnotic je chystaný hororový thriller pro Netflix. Hrdinka ve snaze o zlepšení života vyhledá renomovaného hypnotizéra. Po několika intenzivních sezení se však objeví nečekané a smrtící následky. V hlavních rolích Kate Siegel, Jason O’Mara a Dulé Hill, režírují Matt Angel a Suzanne Coote. Scénář spolu s nimi píše Richard D’Ovidio. (Zdroj: Variety)

Nesezdané rodičky, nejezděte do Irska!

Silent John je nových psychologický thriler, ve kterém mladá žena těsně před porodem přijíždí s partnerem do staromódního penzionku. Irský domácí pár nejprve okouzlí, ale záhy hrdinové zjišťují, že spolu s němým správcem sdílí otřesné a kruté tajemství. Pár neví, komu může důvěřovat a vysněný únik od starostí se mění v noční můru, které se nedá utéct. Snímek je inspirovaný tyranským chováním, kterým se katolická církev historicky provinila vůči nesezdaným matkám. Režíruje Aisha Tyler, scénář napsal Emmett Hughes. Natáčet se bude letos v létě. (Zdroj: Deadline)

Zlaté glóby letos nikoho nezajímaly

Zlaté glóby se letos potýkají s tvrdým nezájmem veřejnosti. Celosvětový dosah je měřitelný jen špatně, ale představu nám dává sledovanost televizního předávání. Ve Spojených státech si přenos naladilo necelých 7 milionů diváků, což je rekordně nízký počet za hodně dlouhé období. Loni se dívalo přes 18 milionů diváků. V posledních týdnech se znovu rozhořela debata o tom, proč je Glóbům přikládána tak velká důležitost, když o ceně rozhoduje asi sedmdesátka zkorumpovaných pseudo novinářů. Dosud byl hlavním argumentem právě zájem veřejnosti. Takhle sledovanou show Hollywood prostě nemohl ignorovat. Otázkou je, zda jde letos o výjimečný výkyv (show se točila dálkově přes videochat, soutěžilo jen minimum divácky známých filmů a přenosu kvůli pandemickým okolnostem nepředcházel atraktivní sportovní zápas), anebo konečně padla kosa na kámen a Zlaté glóby začínají ztrácet své letité postavení... (Zdroj: Deadline)

Frank Grillo neví, proč po něm jdou

Frank Grillo je zkušený dělník akčních rolí. Viděli jsme jej v Očistě, Kapitánu Amerikovi 2 a 3, ve Warriorovi nebo loňském Boss Levelu. Teď chystá akční thriller M.I.A. Zahraje si Jaxe, muže, jenž se probudí v ošemetné situaci. Nic si nepamatuje, utíká mu čas a celé podsvětí mu jde po krku. Nemá se na koho obrátit, a tak spojí síly s vychytralým zlodějíčkem, aby jistil, kdo vlastně je. Odpověď se mu ale vůbec nemusí líbit. Režíruje Kevin Carraway, scénář napsal Scott Windhauser. Vedle Grilla si ve snímku zahraje Aleksander Vayshelboym. Natáčení začne ve druhém čtvrtletí. (Zdroj: Deadline)

Morgan Freeman radí do života

A Good Person je nový film scenáristy a režiséra Zacha Braffa. Hrdinkou je Allison, které se rozpadne život po tom, co se stane účastnicí nehody se smrtícími následky. V následujících letech si vytvoří nečekané pouto s mužem, který se měl stát jejím tchánem. Ten jí pomůže najít cestu k chuti do života. Hlavní role si rozdělili Florence Pugh a Morgan Freeman. (Zdroj: Deadline)

Foto je ilustrační, z filmu Očista (Universal)

Zdroje: Dedline I, II, III, IV, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu