Dračí doupě: Ambiciózní a drahá filmová fantasy obsadila záporáka

Dračí doupě: Ambiciózní a drahá filmová fantasy obsadila záporáka | Fandíme filmu
The Weinstein Company
Zobrazit další 3 obrázky
Chris Pine bude čelit populárnímu britskému králi romantických komedií.

Světoznámá fantasy hra na hrdiny Dračí doupě (Dungeons & Dragons) se opět chystá na filmová plátna a po zmršené slátanině z roku 2000 bychom se tentokrát mohli konečně dočkat výživného fantasy dobrodružství. Zodpovědnost ulpěla na ramenou režisérského a scenáristického dua John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra), které bude mít k dispozici dozajista zajímavé finanční prostředky a současně nadstandardní herecký ansámbl. Už pár týdnů víme, že hlavní roli neohroženého bojovníka, který poputuje za pokladem, uzmul Chris Pine (Star Trek: Do neznáma, Král psanec) a sekundovat mu budou Michelle Rodriguez (frančíza Rychle a zběsile, Vdovy) a Justice Smith (Papírová města, Jurský svět: Zánik říše). Rodriguez se chopí úlohy neohrožené válečnice, Smith ztvární nepříliš sebevědomého napůl elfského čaroděje. Nyní vypluly na povrch další castingové novinky a i v tomhle případě tvůrci zabodovali.

Do role záporáka jménem Forge Fletcher byl totiž obsazen Hugh Grant, jemuž se v posledních letech daří zejména v televizní produkci (Skandál po anglicku, Mělas to vědět), leč třeba v předloňských Gentlemanech byl taktéž výborný. Vyjma Granta se na palubě ocitli i Sophia Lillis, kterou si můžete pamatovat z hororové pecky To a loňského zklamání Mařenka a Jeníček v lese hrůzy, a Regé-Jean Page ze seriálového hitu Bridgertonovi.

Zdroj: THR, THR II

Foto: The Weinstein Company (ilustrační, Paddington 2)

Galerie: 4

Dračí doupě: Ambiciózní a drahá filmová fantasy obsadila záporáka | Fandíme filmu Dračí doupě: Ambiciózní a drahá filmová fantasy obsadila záporáka | Fandíme filmu Dračí doupě: Ambiciózní a drahá filmová fantasy obsadila záporáka | Fandíme filmu Dračí doupě: Ambiciózní a drahá filmová fantasy obsadila záporáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest