Spider-Man: Kontrakt Toma Hollanda vypršel, ale s chutí natočí 10 dalších pokračování

Spider-Man: Kontrakt Toma Hollanda vypršel, ale s chutí natočí 10 dalších pokračování | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Dosud nejmladší filmový představitel Petera Parkera se těší na dovolenou, ale rozpovídal se i o své pavoučí budoucnosti.

Pro Toma Hollanda vrcholí extrémně nabité období. Od momentu, kdy jej role Spider-Mana vystřelila mezi superhvězdy, tak se pracovně prakticky nezastavil. Jen od začátku pandemie je výčet jeho povinností enormní. Sotva začátkem roku dotočil snímek Cherry, koronavirová krize začala. Přesto bylo potřeba propagovat snímek Frčíme. Pak se hned spustilo natáčení adaptace videohry Uncharted. To ještě v březnu COVID zastavil, takže Tom měl pár měsíců na vydechnutí, ale o to intenzivněji se pak všechno dohánělo. Uncharted se dokončovalo od července do konce října a z něj Holland plynule přešel k natáčení Spider-Mana: No Way Home.

Ten se bude točit (dle některých zdrojů) snad do dubna a pak Holland plánuje velkou pauzu. Aktuálně propaguje film Cherry a svěřil se reportérovi USA Today, že už si chce vydechnout. Poprvé za několik let nebude mít s nikým uzavřený kontrakt, což mu umožňuje si jet například zalyžovat. To poslední roky nepřicházelo v úvahu, protože jakékoliv jeho zranění by mohlo multimilionové velkofilmy vážně ohrozit. Tom tak plánuje volně cestovat po světě.

Do budoucna však počítá s tím, že se určitě ještě vrátí k roli Spider-Mana. Dle svých slov vypadá pořád dostatečně mladě, takže pokud po něm produkce bude chtít dalších deset filmů se Spider-Manem, tak je mile rád všechny natočí. Zároveň jej ale naplňovala výzva, kterou před něj kladlo drama Cherry a doufá, že mu role otevřela cestu k dalším zajímavým projektům.

Pro magazín GQ Holland k tématu dodal, že pokud by to bylo jen trochu možné, tak by na případném dalším Spider-Manovi rád pracoval se stejným tvůrčím týmem jako doposud, tedy i s režisérem Jonem Wattsem. Ten se má po dokončení Spider-Mana: No Way Home pustit do Fantastické čtyřky, takže pokud by skutečně dalšího Spider-Mana měl točit on, znamenalo by to, že další samostatné dobrodružství Petera Parkera neuvidíme dřív než v roce 2024 nebo 2025.

Že by s návratem ke Spider-Manovi neváhal ani vteřinu, potvrdil Tom i v rozhovoru pro Collider. Superhrdinské natáčení si stále užívá a roli je vděčný za to, jak změnila jeho život k lepšímu. Pokud je mu známo, tak by natáčení dalšího Spider-Mana snad neměly bránit spory mezi studiem Sony a Marvelem, který sérii pro Sony připravuje. Veškeré potíže, jež přišly po Spider-Manovi: Dalko od domova , už se urovnaly a obě studia našla cestu která je výhodná pro obě strany.

My se prozatím nebudeme vzdálenou budoucností stresovat a s chutí budeme vyhlížet Spider-Mana: No Way Home, jenž má dorazit do kin letos v prosinci.

Foto: Marvel

Zdroje: GQ, Collider, USA Today

Galerie: 5

Spider-Man: Kontrakt Toma Hollanda vypršel, ale s chutí natočí 10 dalších pokračování | Fandíme filmu Spider-Man: Kontrakt Toma Hollanda vypršel, ale s chutí natočí 10 dalších pokračování | Fandíme filmu Spider-Man: Kontrakt Toma Hollanda vypršel, ale s chutí natočí 10 dalších pokračování | Fandíme filmu Spider-Man: Kontrakt Toma Hollanda vypršel, ale s chutí natočí 10 dalších pokračování | Fandíme filmu Spider-Man: Kontrakt Toma Hollanda vypršel, ale s chutí natočí 10 dalších pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu