The Killer: David Fincher a scenárista Sedm znovu na stejné lodi

The Killer: David Fincher a scenárista Sedm znovu na stejné lodi | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 3 obrázky
Rovněž víme, která hollywoodská hvězda krouží kolem hlavní role.

Režisér David Fincher (Klub rváčů, Zodiac, Zmizelá) patří mezi absolutní filmařskou elitu, i když celovečeráky v posledních letech celkem flákal a loňský Mank alias řemeslně brilantní nahlédnutí do zlaté éry Hollywoodu neuchvátilo tak, jak by si rodák z Denveru přál. Naštěstí filmová tvorba Finchera pořád baví a další šestiletou pauzu neplánuje. Seriál Mindhunter: Lovci myšlenek je sice výtečný, ale filmové fincherovky máme raději. A jak se zdá, brzy bychom se mohli dočkat pecky, jež by dala vzpomenout na dobu, kdy Fincher bodoval na plné čáře. Dle informací serveru Deadline totiž chystá adaptaci grafického románu The Killer z pera Alexise Nolenta, přičemž o scénář se postará Andrew Kevin Walker (Ospalá díra, 8 MM), s nímž Fincher natočil geniální a extrémně pochmurnou detektivku Sedm (Seven).

New Line Cinema
Z natáčení snímku Sedm (1995)

V centru dění se ocitne nájemný vrah, který ovšem psychicky trošku strádá, neboť se v něm pomaličku začíná probouzet svědomí. Nicméně, jak nás v minulosti poučil John Wick, z nebezpečné branže se neodchází lehko, takže nalomený (anti)hrdina musí pod tlakem zaměstnavatelů opět vyrazit do akce. V adaptaci úspěšného francouzského komiksu se ujme hlavní role Michael Fassbender, jenž se naposledy připomněl v roce 2019 ve finančním průšvihu X-Men: Dark Phoenix. Sympatický rodák z Německa potřebuje nějakou hitovku jako prase drbání a po boku Finchera s Walkerem by se mu mohlo zadařit. Nezbývá než doufat, že k realizaci vskutku dojde, protože to celé zní naprosto bombově.

Zdroj: Deadline

Foto: New Line Cinema (Sedm)

Galerie: 4

The Killer: David Fincher a scenárista Sedm znovu na stejné lodi | Fandíme filmu The Killer: David Fincher a scenárista Sedm znovu na stejné lodi | Fandíme filmu The Killer: David Fincher a scenárista Sedm znovu na stejné lodi | Fandíme filmu The Killer: David Fincher a scenárista Sedm znovu na stejné lodi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest