Daniel Radcliffe si myslí, že v Harrym Potterovi hrál trapně

Daniel Radcliffe si myslí, že v Harrym Potterovi hrál trapně | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Ne každý je spokojený se svým mladším já, a celosvětový úspěch ještě nemusí znamenat skvěle odvedenou práci. 

Fantastická zvířata 3 se stále natáčí, dále nás čeká čtvrtý a pátý díl a podle nedávné zprávy by se fanoušci mohli těšit na další budování kouzelnického světa. Harry Potter prostě patří mezi největší popkulturní fenomény a je potřeba toho využít. My se dnes ovšem vrátíme k původní sérii a k její největší hvězdě Danielu Radcliffeovi. Britský herec roli mladého kouzelníka získal ve svých dvanácti letech a je s ní spojen dodnes.

Daniela Radcliffea jsme po Harrym Potterovi mohli vidět například ve filmech Guns Akimbo, Žena v černém, Rohy či Švýcarák. Dokázal nám, že není jen a pouze oním hrdinou s kulatými brýlemi, ale zvládne si vybírat zajímavé a náročně role. Samotný herec nedávno prozradil, že je za svou příležitost v Harrym vděčný, ale své tehdejší herectví popsal jako trapné.

„Je těžké oddělit můj vztah s Harrym s mým vztahem k filmům jako celku. Jsem za ten zážitek opravdu vděčný. Ukázalo mi to, co chci dělat po zbytek života. Zjistit takhle brzy co milujete, je opravdu štěstí. Některé mé herectví mi přijde opravdu trapné, ale ano, je to jako zeptat se někoho, jaké má pocity ze své puberty. Je toho tolik, že je téměř nemožné vyčlenit jeden pocit.“

Herec se za některé své dřívější herectví cítí trapně, na druhou stranu chápe, že se stále posouvá kupředu a zlepšuje. Ruku na srdce, od filmů jako Harry Potter, zejména od prvních dílů, kde byl Daniel opravdu mladý, diváci prvotřídní herectví nečekají. V galerii si Harryho Pottera můžete připomenout.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Screenrant

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

15.07.2011 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 4

Daniel Radcliffe si myslí, že v Harrym Potterovi hrál trapně | Fandíme filmu Daniel Radcliffe si myslí, že v Harrym Potterovi hrál trapně | Fandíme filmu Daniel Radcliffe si myslí, že v Harrym Potterovi hrál trapně | Fandíme filmu Daniel Radcliffe si myslí, že v Harrym Potterovi hrál trapně | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest