Thor 4: Strážci Galaxie mají hotovo. Bude jejich role jen minimální?

Thor 4: Strážci Galaxie mají hotovo. Bude jejich role jen minimální? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Strážci Galaxie se rozutekli z Austrálie. Kladivo Mjölnir se přece jen vrátí? A jak by se vám zamlouval Jack Black jako Thor? 

Natáčení čtvrtého Thora s podtitulem Love and Thunder začalo koncem ledna a před kamerou se kromě představitele titulního superhrdiny sešli také představitelé Strážců Galaxie. Ti se na plátně patrně dlouho neohřejí, neboť to vypadá, že už mají dotočeno. Chris Pratt (Star-Lord) se vrátil z Austrálie do Los Angeles před pár dny. Přes Instagram oznámil svůj návrat do USA Dave Bautista (Drax) a stejnou cestou daly vědět svůj odjezd ze země také Pom Klementieff (Mantis) a Karen Gillan (Nebula). Tu si níže můžete prohlédnout na fotkách z natáčení, kde je zvěčněn i Sean Gunn v kostýmu Kraglina.

Zdá se, že přítomnost Strážců Galaxie bude jenom taková třešnička na dortu. Přece jenom na ně čeká jejich vlastní dobrodružství ve třetím filmu, který opět natočí James Gunn. Ten si pochvaloval scénář Taiky Waititiho, jenž se u Thora 4 vrací i jako režisér. Ještě před tím, než se Waititi pustil do psaní, debatoval s Gunnem o tom, v jakém rozpoložení Strážci po Endgame jsou a kam směřují. Později si přečetli scénáře k oběma filmům a vyměnili si mezi sebou několik poznámek.

¡Más imágenes de #Thor Love and Thunder! Son Nébula (Karen Gillan uno de mis amores platónicos <3) y... ¿quién es el personaje azul de la derecha? :O #Marvel #ThorLoveAndThunder

Zveřejnil(a) Marvel Cinematic Multiverse dne Úterý 9. února 2021

Natáčet začala podle příspěvku na Instagramu Tessa Thompson, která se vrátí jako Valkyrie. Tu jsme naposledy viděli v Avengers: Endgame, kde zůstala na Zemi a po Thorově odletu se stala novopečenou vůdkyní zbytku asgardského lidu. Nabízí se tak otázka, jaké okolnosti svedou obě postavy zase dohromady.

Stejnou záhadou také je, jak se vrátí na scénu Thorovo kladivo Mjölnir, které zničila Hela v Thorovi: Ragnarok. Kladivo bylo vidět na TikTok videu, které sdílel (už je smazané) dublér Chrise HemsworthaBobby Holland Hanton. Thor 4 se inspiruje komiksem, v němž Thorova láska Jane Foster dokáže kladivo pozvednout, čímž získá určitou část Thorových schopností.

Na fotkách níže si můžete všimnout Matta Damona a Hemswortha, kteří přiletěli soukromým tryskáčem z Byron Bay do Sydney. Damon vzal v lednu celou rodinu do Austrálie, kde si museli projít povinnou karanténou. Důvod Damonovy návštěvy není tak docela jasný. Buď si Damon zopakuje pidiroličku asgardského herce z Thora: Ragnarok nebo popřípadě zkrátka přiletěl jenom trávit čas s Hemsworthem a jeho rodinou. Anebo ode všeho trochu?

Níže ve videu se můžete podívat, jak si Hemsworth udržuje fyzičku, ale pokud na jeho svaly nejste zvědaví, koukněte na video s Jackem Blackem, kde řádí jako Thor podle vlastního stylu.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Chris Pratt. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022

Foto: Marvel

Zdroje: Just Jared (Katherine Schwarzenegger Instagram), Screen Rant (Dave Bautista Instagram), The Direct (Pom Klementieff Instagram, Karen Gillan InstagramScreen Rant (Thessa Thompson Instagram)

Galerie: 3

Thor 4: Strážci Galaxie mají hotovo. Bude jejich role jen minimální? | Fandíme filmu Thor 4: Strážci Galaxie mají hotovo. Bude jejich role jen minimální? | Fandíme filmu Thor 4: Strážci Galaxie mají hotovo. Bude jejich role jen minimální? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu