Bleskovky: Michael B. Jordan chce stvořit celý filmový svět Rainbow Six

Bleskovky: Michael B. Jordan chce stvořit celý filmový svět Rainbow Six | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Darren Aronofsky obsazuje, Jennifer Garner si prohodí tělo, Dračí doupě obsazuje, Spike Lee a Marvel a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Dočkáme se filmového světa Rainbow Six?

Před pár dny jsme se dozvěděli, že dlouho odkládaný špionážní akčňák Without Remorse se konečně dočká premiéry, když bude 30. dubna uvedený na službu Amazon Prime. Tvůrci však mají daleko větší ambice, než film dokodrcat k divákům. Představitel hlavní role Michael B. Jordan tvrdí, že vyrostl na videoherní sérii Rainbow Six a těší se na to, že z filmu vyroste rovnou celá série. Agent John Clark vystupuje asi ve dvacítce románů Toma Clancyho a v celé řadě videoher série Rainbox Six, rozhodně tedy je odkud čerpat. (Zdroj: Deadline)

Obsazení Velryby

Není to tak dávno, co jsme se dozvěděli, že Darren Aronofsky, režisér filmů jako Requiem za sen či Fontána, chystá po několikaleté pauze konečně zase něco nového. Jako svůj příští snímek si vybral zajímavý námět o anglickém učiteli, který trpí extrémní obezitou a snaží se znovu spojit s odcizenou dcerou. Ve snímku nazvaném Velryba (The Wale) ústřední roli dostal Brendan Fraser, který už by také po řadě chudých let potřeboval pořádně zabodovat. Teď projekt nabírá další posily. O roli dcery se uchází Sadie Sink, známá jako Max ze Stranger Things. Do hlavní ženské role učitelovy nejlepší kamarádky byla obsazena Hong Chau, již si můžete pamatovat z Watchmenů nebo Sedmilhářek. Do blíže neurčené role (možná Sadiiny matky) by měla být obsazena Samantha Morton (Živí mrtví). Natáčení se rozběhne v březnu. (Zdroj: Deadline)

Jennifer Garner si prohodí tělo

Jennifer Garner se upsala komedii Family Leave, která nabízí na první pohled docela výživnou premisu. Rodina Brennerových se jednoho dne probudí a zjišťuje, že si proměnili těla s rodinou z druhé strany světa. Nezbývá jim nic jiného, než se s úplně cizími lidmi spojit a společně přijít na to, jak záměnu zvrátit dřív, než bude pozdě. Z života v jiných tělech by měla vycházet řada zábavných situací. Snímek vychází z knižního bestselleru Bedtime For Mommy od Amy Krouse Rosenthal. Scénář píše Victoria Strouse. Snímek připravuje Netflix. (Zdroj: Deadline)

Dračí doupě nabírá posilu

Dungeons & Dragons není jen populární hra na hrdiny (obdobou je české Dračí doupě), ale také obrovský fantasy svět, který pro značku vzniká. Filmová studia v honbě za nápodobou Marvelu zkoušejí provázané světy vykřesat z kdejakého pětiminutového večerníčku, ale v tomhle případě skutečně existuje dost podkladového materiálu, aby se v kinech a v televizi dalo reálně vybudovat něco obrovského. První film chystají komediální režiséři Jonathan Goldstein a John Francis Daley a v minulosti se proslýchalo, že by snad snímek mohl být pojatý takovým tím odlehčeným dobrodružným stylem, jaký razí třeba Piráti z Karibiku. Nově byl do snímku obsazený Regé-Jean Page, vycházející hvězda z netflixovského hitu Bridgertonovi. Už dříve byli obsazení Chris Pine, Michelle Rodriguez a Justice Smith. (Zdroj: The Hollywood Reporter)

Spike Lee a Marvel?

To takhle děláte rozhovor s uznávaným režisérem, který pomáhal změnit kinematografii, stal se inspirací pro další generaci filmařů a vlastní dva Oscary. Super, ale zároveň pořád potřebujete udělat váš rozhovor klikatelnější. Takže jasně, zeptáte se na komiksovky! Zeptal se tedy i magazín EW. Konkrétně se reportér dotázal, zda někdy Spike Lee natočí Marvel film nebo jestli proti nim něco má, jako někteří jeho kolegové. A Lee odpověděl: „Nic proti Marvelu nemám. Se Spider-Manem jsem vyrostl. To DC komiksy pro mě vždycky byly otřepané. Prostě jsem byl fanda Marvelu. Určitě o [takový film] nebudu usilovat, ale kdyby přišla nabídka, rozhodně ji zvážím.“ Takže co říkáte přátelé, kdy šéf studia Kevin Feige zvedne sluchátko? :D (Zdroj: Entertainment Weekly)

Zdroje: EW, The Hollywood Reporter, Deadline I, II, III

Galerie: 3

Bleskovky: Michael B. Jordan chce stvořit celý filmový svět Rainbow Six | Fandíme filmu Bleskovky: Michael B. Jordan chce stvořit celý filmový svět Rainbow Six | Fandíme filmu Bleskovky: Michael B. Jordan chce stvořit celý filmový svět Rainbow Six | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest