Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady

Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
Mortal Kombat odhaluje karty a vábí nás na turnaj, kde se bude tvrdě bojovat na život a na smrt.

Premiéra Mortal Kombatu se pomalu, ale jistě blíží. Bylo tedy už na čase ukázat první upoutávku, na kterou někteří z nás dlouho čekali. Nový snímek je oproti dvěma filmům z devadesátek mládeži nepřístupný, takže se můžeme těšit na brutální podívanou jako ve videoherní předloze. V bojovém turnaji na život a na smrt známí bojovníci budou plivat krev, riskovat zlomeniny a některé z nich čeká hodně bolestivý skon. Takhle to zkrátka v Mortal Kombat dávno chodí a jsme zvyklí, že se zápasníci s nikým nemazlí.

A přesně to naznačuje trailer, kde dostáváme ochutnávku soubojů, při nichž jsem měl okamžitě nutkání sáhnout po herním ovladači. Vypadá to na pěkný masakr a zatím se také zdá, že se tvůrci opravdu snažili ctít předlohu, jak to jenom jde. Sub-Zero nebo Scorpion vypadají skvěle a je radost vidět, jak každý z nich využívá svoje schopnosti, které známe z videoher. Trik se zamrzlými broky z brokovnice vypadá hodně stylově. Stejně tak kybernetické Jaxovy paže, které z dálky vyhlížejí, že dokážou rozdrtit cokoliv na prach. Překvapí vpád čtyřrukého zápasníka Gora, někoho zase může potěšit přítomnost bojovnice Mileeny a prostor dostane i nováček Cole Young. Jelikož se bude v turnaji bojovat o osud světa, dá se z ukázky vycítit určitá osudovost.

Osobně jsem s prvním trailerem docela spokojený. Možná, kdyby v pozadí znělo „Mórtál Kómbát“, byl bych spokojenější, ale to je jenom malinkatý detail. Každopádně palec nahoru. Jak upoutávka působí na vás?

V galerii najdete sadu plakátů jednotlivých postav.

Cole býval kdysi šampiónem MMA a měl před sebou velkou kariéru, jenomže všechno se potom tak nějak pokazilo. Cole má na prsou znaménko ve tvaru draka, který je symbolem Mortal Kombatu. Hrdina se bude muset ohlížet přes rameno, protože po něm jde Sub-Zero, jehož na něj z neznámého důvodu poslal čaroděj Shang Tsung ze světa Outworld. Cole později potká majora speciálních sil Jacksona „Jaxe“ Briggse, jenž má stejné znamení a poradí mu, aby našel Sonyu Blade. Ta jej zavede do chrámu lorda Raidena, kde se Cole setká s dalšími bojovníky jako jsou Liu Kang, Kung Lao a Kano. Ti mají též znamení a všichni pod stejnou střechou trénují na turnaj, v němž budou bojovat o osud našeho světa.

Datum premiéry je v tuto chvíli v Česku stanoveno na 15. 4., na Slovensku na 8. 4. Termíny platí, pokud to pandemická situace v kinech dovolí.

Foto: Warner Bros.

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 12

Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu Mortal Kombat: První trailer na film podle brutální videohry je konečně tady | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu