Bleskovky: Málem jsme se dočkali Pátého elementu 2

Bleskovky: Málem jsme se dočkali Pátého elementu 2 | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Tom Holland o Uncharted, nová Dívka ve vlaku, Disneyho padouch, Jordan Peele a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Bond + Jones = Drake

Je paradoxní, že po všech těch odkladech a výměnách personálu se nekonečně odkládanou filmovou adaptaci videohry Uncharted podařilo zrealizovat zrovna v pandemickém roce. Představitel hlavní role Tom Holland zatím o snímku mluví v superlativech a i v nejnovějším rozhovoru film a jeho hrdinu popisuje veskrze pozitivně. Holland konkrétně uvedl, že hrdina Uncharted Nathan Drake je jako společný potomek Indiany Jonese a Jamese Bonda. Jak si to vyložit? Asi tak, že nás čekají staré chrámy, džungle, ale zároveň exotické lokace v civilizaci. K tomu úniky, přestřelky, napětí, okouzlující hrdina...joo, jestli to filmaři nepohnojili, tak by nás v kinech mohla čekat moc příjemná zábava. (Zdroj: Little Gold Men)

(Indická) dívka ve vlaku

Dívka ve vlaku z roku 2016, s Emily Blunt v hlavní roli, neměla nijak skvělá hodnocení. Ale třeba románovému bestselleru Pauly Hawkins spraví reputaci chystaná bollywoodská adaptace. V té je Meera (Parineeti Chopra) posedlá perfektním párem, jenž sleduje zpovzdálí, během svého každodenního dojíždění vlakem. Jednoho dne si všimne něčeho neobvyklého, co ji šokuje a následně se pokusí odhalit, co to vlastně viděla. Už 26. února tuhle verzi uvidíme na Netflixu, tak můžeme porovnávat. (Zdroj: Variety)

Luke Evans je dvojitý Disney padouch

Disney chystá hranou předělávku svého Pinocchia a nově obsadil padoucha příběhu. Zlotřilého vozku ztvární Luke Evans, který už s Disneyho antagonisty má zkušenosti – zahrál si Gastona v Krásce a zvířeti. Hranou podobu snímku o obživlé dřevěné loutce, jež se vydá do světa, zpracovává režisér Robert Zemeckis. Roli loutkáře Gepetta zosobní Tom Hanks. (Zdroj: Deadline)

Šestý element

Pátý element se málem dočkal pokračování. Scenárista Robert Mark Kamen prozradil, že režisér Luc Besson ke kultovní sci-fi přidal ohromnou spoustu dalšího materiálu, která však nedávala v rámci hlavního příběhu smysl a byla zase vyškrtnutá. Bylo to podle Kamena asi 180 stran materiálu (což v řeči Hollywoodu mohou být zhruba 3 hodiny filmu), které se měly přepracovat do podoby pokračování. Bohužel, jakkoliv je dneska Pátý element považovaný za klasiku, ve své době nebyl doceněný a nevydělal dost peněz na to, aby studio pokračování schválilo. Na další dobrodružství drsného taxikáře Korbena Dallase (Bruce Willis) či mimozemšťanky Leeloo (Mila Jovovich) tak fanoušci čekají dodnes marně. (Zdroj: Uproxx)

Jordan Peele povolal staré parťáky

Jordan Pele, režisér hitového Uteč a následujícího My, chystá svůj třetí celovečerák. Jakékoliv podrobnosti o zápletce filmu se zatím tají ačkoliv o novinku oscarového Peela je velký zájem Prozatím známe alespoň představitelku hlavní role. Tou se stane Keke Palmer, Jordanova stará spolupracovnice ještě z dob Key & Peele Show. Keke Zatím asi nejvíc prostoru měla v seriálech Berlin Station nebo Vřískot. V rámci celovečerních filmů jste ji mohli zaznamenat ve Zlatokopkách. Společnost by herečce mohl dělat Daniel Kaluuya, se kterým se momentálně jedná. Ten vystupoval už v Uteč, nebo třeba v Black Pantherovi. S premiérou snímku se počítá na 22. 7. 2022. (Zdroj: Deadline)

Zdroje: Deadline I, II, Uproxx, Variety, Little Gold Men

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest