Justice League 2: Studio podle Snydera o pokračování nestojí

Justice League 2: Studio podle Snydera o pokračování nestojí | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Budoucnost Snydera v rámci DC univerza pravděpodobně závisí na úspěchu/neúspěchu režisérské verze Justice League.

Režisér a scenárista Zack Snyder patří k filmařům, o nichž se momentálně píše více než o jiných. Důvodem budiž blížící se premiéra upravené komiksovky Liga spravedlnosti alias Zack Snyder's Justice League. Tým superhrdinů v čele s Benem Affleckem, Henrym Cavillem a Gal Gadot se totiž vrátí v údajně nadupanější mládeži nepřístupné verzi už 18. března 2021 skrze službu HBO Max a lze předpokládat poměrně solidní zájem fanouškovské obce. Ve chvíli, kdy Warneři oznámili, že Snyder bude moci konečně předvést svoji vizi, kterou kdysi musel kvůli osobní tragédii opustit, se mezi fandy spustila vlna nadšení a taktéž spekulací o budoucnosti "Snyder-verse" univerza. Nicméně z interview pro show I Minutemen plyne, že žádná Liga spravedlnosti 2 / Justice League 2 zatím nehrozí.

HBO Max
Zack Snyder's Justice League (2021)

Snyder v rozhovoru přiznal, že snímek Zack Snyder's Justice League pro něj bude asi tečkou za DC komiksovkami. "Nezaznamenal jsem žádný náznak nebo chuť ze strany studia Warner Bros. realizovat další projekty v rámci univerza. Nikdy jsem si ani nemyslel, že budu mít šanci řádně dokončit Justice League. Udělal jsem pro to maximum - pokud jde o vytvoření Ligy spravedlnosti a spojení všech těch rozmanitých charakterů - o tom celý ten film je."

V tuhle chvíli to tedy nevypadá, že by se Snyder k DC komiksovkám v budoucnu ještě vrátil, ovšem na soudy je příliš brzy. Ačkoliv se zdá, že Warneři a DC chtějí tuto kapitolu uzavřít, reálně se pracuje s myšlenkou rozvětveného multiversa, kde by měl být prostor pro plejádu rozmanitých tvůrčích vizí. Případný masivní úspěch snímku Zack Snyder's Justice League by tak mohl názor studia změnit. Ostatně, jak poznamenal sám Snyder, před pár lety se taktéž zdálo, že režisérská verze Justice League nemá šanci vzniknout. A už zhruba za měsíc spatří světlo světa.

Zdroj: I Minutemen / YouTube

Foto: Warner Bros.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Justice League 2: Studio podle Snydera o pokračování nestojí | Fandíme filmu Justice League 2: Studio podle Snydera o pokračování nestojí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest