Bublina: Chaos při pandemickém natáčení Jurského světa inspiroval novou komedii

Bublina: Chaos při pandemickém natáčení Jurského světa  inspiroval novou komedii | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Judd Apatow (40 let panic, Zbouchnutá) údajně inspiroval svou novou komedii problémy při natáčení očekávaného velkofilmu.

Producent, scenárista a režisér Judd Apatow točí nejen cáklé komedie (Čtyřicítka na krku, Vykolejená), ale občas vyprodukuje i solidnější a oduševnělejší dramedii (Komici, The King of Staten Island). Komedie Bublina (The Bubble), na které právě pracuje, bude mít zřejmě spíše blíže k první skupině filmů. Apatow momentálně ruku v ruce s Pam Brady dokončuje scénář, v němž podle zákulisních hollywoodských klepů čerpal z (zcela pochopitelně) chaotické produkce očekávaného dinosauřího spektáklu Jurský svět: Nadvláda (Jurassic World: Dominion), kterou nepříjemně zkomplikovala koronavirová pandemie.

O problematickém natáčení jsme mnohokrát psali i my. Produkce si prošla opakovaným přerušením prací, předlouhou karanténou a musela se posléze popasovat s logisticky náročnými bezpečnostními a hygienickými protokoly. K historkám ze zákulisí se prý Apatow dostal skrze manželku Leslie Mann, které se svěřila nejmenovaná kamarádka z "jurského" týmu. Apatowa vzápětí napadlo, že by to mohla být zábavná filmová premisa a nabídl nástřel Netflixu.

Server The Hollywood Reporter potvrdil, že projekt dostal zelenou a dokonce již došlo k odhalení hereckého ansámblu. Chybět nebude Mann, ke které se připojí Pedro Pascal, Karen Gillan, Maria Bakalova, Fred Armisen, David Duchovny, Peter Serafinowicz, Keegan-Michael Kay a Iris Apatow. Dle zákulisních informací si duo Pascal a Gillan střihne hvězdnou "filmovou dvojici" (v jurské frančíze Chrise Pratt a Bryce Dallas Howard) a Duchovny s Mann pro změnu postarší páreček hereckých veteránů s komplikovanou minulostí (v reálu Jeff Goldblum a Laura Dern).

Nutno zmínit, že Netflix údajně odmítl jakoukoliv spojitost Bubliny s Nadvládou, leč hollywoodskou šeptandu prostě nikdo neusměrní.

Zdroj: THR

Foto: Universal Pictures (ilustrační, z natáčení snímku Jurský svět: Nadvláda)

Galerie: 2

Bublina: Chaos při pandemickém natáčení Jurského světa  inspiroval novou komedii | Fandíme filmu Bublina: Chaos při pandemickém natáčení Jurského světa  inspiroval novou komedii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest