Ježek Sonic 2: Natáčení se blíží a bude u toho i Sonicův kámoš Tails

Ježek Sonic 2: Natáčení se blíží a bude u toho i Sonicův kámoš Tails | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Dvojka vyfasovala rovněž datum premiéry a možná se na slovíčko staví Aquaman.

Filmová adaptace oblíbené videohry Ježek Sonic (Sonic the Hedgehog) si na jaře loňského roku vedla vcelku obstojně, když vytřískala z kin po celém světě více než 319 milionů dolarů, přičemž některé trhy nemohla kvůli koronavirové pandemii řádně otestovat. Osobně jsem prvního Sonica vnímal jako čistý průměr, který sice neurazí, ale taktéž nenadchne. Vzhledem k finančnímu úspěchu modrého rychlíka ovšem bylo jasné, že se dočkáme Ježka Sonica 2. Dvojka byla oznámena nedlouho po úspěšné premiéře jedničky a tentokrát dorazí i Sonicův parťák Miles Prower alias dvouocasý lišák Tails. Nejlepší kámoš hlavní hrdiny umí své ocasy využít k létání a obecně lze říci, že ocitne-li se Sonic v průšvihu, Tails mu zpravidla pomůže.

Dle hudby v grafickém teaseru (remix Emerald Hill Zone theme) se zdá, že tvůrci budou čerpat z videoherní dvojky (Sonic the Hedgehog 2). Server The Illuminerdi také přišel s nepotvrzenou zvěstí, že v sequelu by se mohl objevit i Knuckles the Echidna, strážce "magického smaragdu" (The Master Emerald). Údajně má (dabingovou) nabídku na stole Jason Momoa. Samotné natáčení by prý mělo vypuknout zanedlouho, což potvrdil v rozhovoru Ben Schwartz čili Sonicův hlas: "Vím, že produkční práce by měly odstartovat velice brzy. Nicméně já poskytuji tvůrcům pouze hlas, tudíž žádné přesné datum neznám. I tak se nesmírně těším, scénář je totiž parádní."

První klapka by, jak se zdá, mohla padnout každým dnem. Doposud nebylo potvrzeno, zda se vrátí i James Marsden nebo Jim Carrey, leč minimálně Dr. Robotnik by si asi chtěl se Sonicem vyřídít účty. Tak či onak, na režijní sesli opět usedne Jeff Fowler a opáčko si střihne i dvojice scenáristů Patrick CaseyJoshem Millerem. Česká premiéra byla stanovena na 7. dubna 2022.

Zdroje: The Illuminerdi, Paramount Pictures, CBM

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 2

Ježek Sonic 2: Natáčení se blíží a bude u toho i Sonicův kámoš Tails | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Natáčení se blíží a bude u toho i Sonicův kámoš Tails | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest