Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru

Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Namísto remakování se bude pokračovat. Víme, kdo nový film o výměně tváří napíše a zrežíruje.

Zběsilá devadesátková akční nálož Tváří v tvář (Face/Off), v níž si jdou po krku John Travolta a Nicolas Cage, si drží i po letech vysoký standard. Legendární režisér John Woo odvedl výtečnou práci a vyhrocenou rivalitu mezi losangeleským agentem FBI a psychopatickým teroristou, okořeněnou výměnou tváří, převedl na plátna kin a televizní obrazovky precizně. Spekulace kolem remaku populárního akčňáku se prvně objevily v roce 2019, když na scénáři měl pracovat Oren Uziel. Projekt však zelenou nedostal a šuškanda utichla. Před několik dny se nicméně vynořila na internetu zpráva, že předělávka vznikne, přičemž tvůrčí odpovědnost padne na bedra režiséra a scenáristy Adama Wingarda (The Guest, Death Note, Godzilla vs. Kong). Ačkoliv Wingard patří mezi talentované filmaře, idea remaku pecky z roku 1997 nevypadala jako nejlepší nápad. Naštěstí tomu tak nebude, což potvrdil spoluscenárista Simon Barrett. Půjde totiž o regulérní pokračování.

Žádné podrobnosti samozřejmě nebyly sděleny, neboť projekt je v tuto chvíli ještě v plenkách. Sequel ovšem zní přece jenom logičtěji, i když tehdejší hvězdné hollywoodské duo u toho bude asi chybět. Travolta s Cagem se údajně comebacku nedočkají (Cage alias záporák Castor Troy navíc konec původního filmu úplně nerozchodil). Těžko soudit, jak chtějí tvůrci navázat, ale možností mají dozajista přehršel.

Zdroj: Deadline, SlashFilm

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 6

Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru | Fandíme filmu Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru | Fandíme filmu Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru | Fandíme filmu Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru | Fandíme filmu Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru | Fandíme filmu Tváří v tvář: Vzniká přímé pokračování kultovního thrilleru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest