Captain Marvel 2 obsadila svoji záporačku

Captain Marvel 2 obsadila svoji záporačku | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Brie Larson dostala hereckou protivnici pro svůj příští Marvel film.

Server Deadline informuje, že chystaný komiksový snímek Captain Marvel 2 našel představitelku svojí záporačky. Ztvární ji Zawe Ashton, kterou jste mohli vidět třeba v seriálu Fresh Meat nebo filmech Velvet Buzzsaw či Noční zvířata. Potíž je v tom, že zatím nemáme nejmenší představu, koho by vlastně mohla hrát.

Mezi fanoušky se spekuluje o několika variantách. Buď by Zawe mohla hrát Veranke, což je v komiksech královna Skrullů. Ta stojí za infiltrací Skrullů na Zemi během Tajné invaze (Secret Invasion). A proslýchá se, že film Captain Marvel 2 a minisérie Secret Invasion by měly být značně propojené.

Druhou variantou je, že by mohla Ashton hrát dospělou Talosovu dceru, která nesouhlasí s otcovou mírumilovností. Od událostí Captain Marvel uplynulo dost let na to, aby stačoila vyrůst, mohla by tak nabízet určitou paralelu k Monice Rambeau, která byla v první Captain Marvel také jen malá holka. Případně by šlo Talosovu dceru a komiksovou Veranka nějak spojit v jednu postavu.

Anebo by mohla hrát Karlu Sofen, alias Moonstone. To je jedna z tradičních protivnic Captain Marvel, která navíc jeden čas v komiksech sama nosila identitu Captain Marvel. Ve filmu už budou tři různé „Marvel“ hrdinky (Carol Danvers, Monica Rambeau a Kamala Khan), bylo by správně „symetrické“, pokud by i záporačka byla „marvelka“. Co vy na to? Hraje Zawe některou ze zmíněných tří? Nebo máte jiný návrh?

V hlavních rolích  Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris a Zawe Ashton. Režíruje Nia DaCosta, scénář napsala Megan McDonnell. Datum premiéry je stanovené na 10.11. 2022.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Captain Marvel 2 obsadila svoji záporačku | Fandíme filmu Captain Marvel 2 obsadila svoji záporačku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu