Bleskovky: Sandra Bullock nasedne na rychlovlak zabijáků

Bleskovky: Sandra Bullock nasedne na rychlovlak zabijáků | Fandíme filmu
20th Century Studios
Keanu Reeves komiksový, Army of the Dead v dohledu, Disney zavírá, Ryan Reynolds jde na fotbal a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Army of the Dead v květnu?

Zack Snyder letos krom nového sestřihu Justice League nabídne také úplnou novinku – zombie akci Army of the Dead. Dosud nebylo zřejmé, kdy vlastně film na Netflixu uvidíme, ale magazín Chennai Times přinesl článek o Humě Qureshi, která ve snímku hraje a článek tvrdí, že film uvidíme v květnu. Tak snad magazínu tenhle termín prozradila přímo Huma a ví o čem mluví. Příznivci zombies si předběžně v květnové diáři ponechají nějaké to volné místo.

Disney vraždí neviňátka

Blue Sky Studios, které nám daly sérii Doba ledová, po letech končí. Animační studio zakoupil v roce 2019 Disney, který aktuálně rozhodl, že v rámci nelehkých pandemických časů už si nemůže dovolit provozovat tři animační týmy (Disney, Pixar, Blue Sky). Společnost začala už v roce 1987 a dlouho vyráběla pouze grafiku pro reklamy nebo filmové digitální triky. Ve druhé polovině 90. let studio vytvořilo krátký animovaný film Bunny, za který dostalo Oscara, a od roku 2002 vyrábí celovečerní filmy. Krom série Doba ledová v Blue Sky Studio vznikl třeba Rio nebo Snoopy a Charlie Brown. Posledním filmem studia jsou Špioni v převleku, chystaný snímek Nimona, kterému zbývalo deset měsíců do dokončení, se kompletně ruší. Část zaměstnanců bude převedena do jiných Disneyho týmů a Disney dál bude pracovat se značkami, které v Blue Sky vznikly – momentálně se chystá seriál ze světa Doby ledové pro streamovací službu Disney+. (Zdroj: Deadline)

Ryan Reynolds a britský okresní přebor

Tak je to definitivní, Ryan „Deadpool“ Reynolds se stal spoluvlastníkem fotbalového klubu. Spolu s hereckým kolegou Robem McElhenneym loni koupili tým z welšského Wrexhamu, který v Británii hraje pátou ligu. Herci se koupí klubu začali zaobírat loni, teď je transakce definitivně dokončená. Co na provinční partě čutálistů Reynolds s McElhenneym vidí? Svorně tvrdí, že jde o dobrou investici, že v klubu vidí potenciál. Cynici se domnívají, že jde pouze o další způsob, jak propagovat značku Aviation Gin, ve které jsou herci finančně zainteresovaní. Aviation Gin expanduje na mezinárodní trhy, primárně do Británie, a nově se stal sponzorem Wrexham FC. Náhoda?… (Zdroj: Deadline)

Tilda Swinton nás postraší

The Eternal Daughter (Věčná dcera) je nová duchařina s Tildou Swinton v hlavní roli. Film se tajně natáčel během lockdownu ve Walesu a vypráví příběh ženy ve středním věku a její postarší matky, které společně musejí čelit dlouho pohřbeným rodinným tajemstvím. Vydávají se společně do bývalého sídla jejich rodiny, jenž přišel o svou bývalou slávu a dnes e z něj poloprázdný hotel prosáknutý tajemnem. Dále hrají Joseph Mydell, Carly Davies a Alfie Sankey-Green. Režíruje Joanna Hogg, se kterou Swinton točila už snímek Suvenýr. (Zdroj: Deadline)

Sandra Bullock spěchá na vlak

Do rychlostního vlaku ve snímku Bullet Train přisedla další pasažérka. K obsazení se připojila Sandra Bullock, která doplňuje už tak početnou skupinu známých tváří. Ve snímku vystoupí Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Hiroyuki Sanada, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Masi Oka nebo Andrew Koji. Snímek pojednává o pěti zabijácích, kteří na palubě Šinkansenu zjišťují, že jejich jednotlivá zadání jsou vzájemně propletená víc, než by si přáli. Režíruje David Leitch, spoluautor Johna Wicka, který naposledy připravil Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. (Zdroj: Deadline)

Titulní foto je ilustrační - Sandra Bullock ve filmu Drsňačky

Zdroje: Deadline I, II, III, IV,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest