The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera

The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Série bude mít nejpřísnější přístupnost ze všech dosavadních marvelovek. Je tu další upoutávka a plakáty.

O Marvel je stále velký zájem. V neděli proběhl Super Bowl, během kterého je uváděno velké kvantum reklam, včetně upoutávek na nejnovější filmy a seriály. Svoji upoutávku dostali také The Falcon and The Winter Soldier. Její televizní i internetová verze zaznamenaly podle serveru Deadline 24 hodin od uvedení celkem 125 milionů přehrání. Což je ohromné číslo a nový rekord. Dosud žádný trailer pro televizní sérii neměl za úvodních 24 hodin tolik přehrání. Dosud držela rekord WandaVision s 53 miliony. Pokud by se TFATWS chtěli poměřovat s filmovými trailery, skončili by na 15. místě. Těsně porazili Star Wars: Posledního z Jediů (120 milionů přehrání). Před nimi jsou Spider-Man: Daleko od domova, Thor: Ragnarok, Avengers 3 a 4, několik Disneyho animáků, To a několik dílů Rychle a zběsile.

V noci z neděle na pondělí byl na internetu zveřejněný delší trailer. Přímo během Super Bowlu běžel v televizi třicetivteřinový spot, který přikládáme, protože má několik momentů navíc. Nový je načervenalý záběr s obří obrazovkou a intro, kde zazní, že svět potřebuje nového Kapitána.

Právě hledání nového Kapitána bude jedním z tématů celé série. I sám Anthony Mackie v rozhovoru pro The Rich Eisen Show řekl, že bychom rozhodně neměli brát jako dané, že novým Kapitánem bude Sam Wilson, jen proto, že mu v závěru Avengers: Endgame Steve Rogers předal štít. Doslova řekl: „Heleďte se, v závěru Avengers: Endgame Sam štít nepřijal. Jestli si dobře pamatujete, tak Stevenovi řekl: ‚To nepůsobí správně, ten štít patří tobě‘. Takže jsme dost daleko od toho, abychom zjistili, kdo bude Captain America. U koho štít nakonec skončí? Kým vlastně Captain America bude? A vrátí se vůbec tohle označení? Bude ho opět někdo používat?“

O tématech série se rozpovídal také Henry Jackman, který pro TFATWS skládá hudbu: „Šest hodinových epizod vám dává větší prostor než jeden [film]. Máte větší příležitost se ponořit do psychologie a víc se toho o postavách dozvědět. Konkrétně tahle série řeší řadu vážných témat a zabývá se tím, jaké to vlastně je držet Kapitánův štít, jaký člověk by jej měl dostat a vzhledem k historii [Spojených států] a současné situaci se rozebírá i to, jak by se cítili afroameričané, kdyby se měli stát Captainem Amerikou. Pořád je to zábava, ale dotýká se to řady nepříjemných věcí a řada herců dostala příležitost vyniknout. Je to kombinace zábavy a scénáře zaměřeného na závažnější problémy.“

Možná právě kvůli dospělejším tématům je příhodné, že tentokrát bude série určená dospělejším divákům. Na internetu jsou zatím k dispozici informace z Nizozemí, kde je série kvůli „intenzivnímu násilí“ doporučená divákům až od 16 let, zatímco všechny dosavadní příběhy z Marvel Cinematic Universe byly v zemi doporučené od 12 let.

A kdyby naše zvědavost pořád ještě nebyla dostatečně našponovaná, tak je tu vyjádření Dona Cheadlea, jenž ve světě Marvelu představuje Rhodeyho, alias War Machinea. Ten v rozhovoru pro Bro Bible (bez dalších podrobností) prozradil, že jej v The Falcon and The Winter Soldier uvidíme! Což by mohlo být poměrně zajímavé setkání. V Avengers: Infinity War a Endgame sice táhli za jeden provaz proti Thanosovi, avšak tam se potkali pouze na rychlo v boji a předtím se naposledy setkali během Občanské války, kde stáli na opačné straně barikády. Uvidíme, zda bude ve vzduchu ještě pořád viset nějaká stará animozita.

Podívejte se dolů do galerie, čekají tam na vás plakáty s postavami. Jeden z nich naznačuje, že je Sharon Carter (Emily VanCamp) od dob Civil War stále na útěku.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Datum premiéry je stanovené na 19. 3. 2021.

Zdroje: Film Speak, Deadline, Bro Bible, kijkwijzer, Hot Topic, The Rich Eisen Show

Galerie: 7

The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier láme rekordy a vrátí dalšího Avengera | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest