Bleskovky: Without Remorse: Akční špionáž má plakát a datum premiéry

Bleskovky: Without Remorse: Akční špionáž má plakát a datum premiéry | Fandíme filmu
Amazon Prime
Zobrazit další 1 obrázek
M se chce vrátit, ztráta paměti ve vesmíru, drsná Olivia Cooke či Vera Farmiga znovu hororová - dnešní krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

M chce hlídat i dalšího Bonda

Ralph Fiennes hraje od snímku Skyfall M, Bondova šéfa. Právě ve Skyfall úlohu převzal po Judy Dench, jež se postavy zhostila celkem sedmkrát. Fiennes byl velitelem MI6 zatím třikrát a v aktuálním rozhovoru prozradil, že by moc rád pokračoval i po tom, co Daniel Craig roli opustí. Daniel je podle něj vynikající Bond a na společné natáčení vždy bude vzpomínat, nicméně sérii má rád a s chutí dohlédne na zácvik příštího 007. (Zdroj: Games Radar)

Vesmírná posádka ztrácí paměť

Netflix připravuje sci-fi thriller Void. Scénář píše Chris Borrelli. Snímek pojednává o vesmírné posádce, jejíž členové začínají postupně umírat, zatímco se snaží utéct ze vzdáleného měsíce, kde je jim každých osm hodin magnetickým výbojem vymazána paměť. Mělo by se jednat o detektivku s příměsí sci-fi, která kombinuje elementy filmů Na nože, Sunshine a Mememnto. (Zdroj: Deadline)

Drsná Olivia Cooke

Pixie je nová kriminálka z Irksa. Pixie Hardy by ráda pomstila smrt svojí matky a pokusí se o loupež, která jí má umožnit opustit její malé rodné město. Plán se pokazí a dívce nezbývá nic jiného než se dát dohromady s dvojkou poděsů, kteří si zjevně ukousli víc než na kolik stačí. Začíná zábavná a vzrušující jízda, kdy trojice prchá před organizovaným gangem zločinných kněží a jeptišek a podvádí úplně každého, koho na své cestě potká. V hlavních rolích Olivia Cooke, Alec Baldwin, Ben Hardy a Daryl McCormack. Režíroval Barnaby Thompson. (Zdroj: Collider)

Vera Farmiga míří do dalšího hororu

Vera Farmiga si zahraje v chystané hororové pohádce Bad Bloom. Příběh pojednává o rodině která žije na izolovaném odlehlém ostrově, kde drží na uzdě tajemnou nestvůru. Jejich opatrný život se začne obracet vzhůru nohama, když jedno z dětí zjistí, že obávaná příšera není vůbec taková, jak si ji představovali. Film jako svůj celovečerní debut natočí Bryce McGuire, první klapka má padnout ve druhé polovině letošního roku. (Zdroj: The Hollywood Reporter)

Shang-Chi ukáže trailer později

Dopředu kolovaly informace, podle kterých Disney zakoupil během Super Bowlu 2-4 sloty pro svoje ukázky, nakonec to bohužel byly ty dva a dočkali jsme se upoutávek pro The Falcon and The Winter Soldier a animák Raya a drak. Kupříkladu chystaný celovečerní film Shang-Chi tak nadále mlčí. Nemlčí alespoň Simu Liu, představitel hlavní role. Ten fanouškům na Twitteru vzkázal takovou zprávu útěchy: Teď sice trailer ještě nedorazí, ale až se jej konečně dočkáme, tak Liu slibuje, že bude opravdu dobrý. Nu, tak my si to budeme pamatovat Simu, a kdyžtak ti vyčiníme, kdyby to nebyla pravda ;-) (Zdroj: Simu Liu)

Without Remorse má premiéru

Špionážní thriller Without Remorse, s Michaelem B. Jordanem v hlavní roli, který vychází z románů Toma Clancyho, vypustil nový plakát. Ten rovnou odhaluje datum premiéry. Streamovací služba Amazon Prime snímek uvede 30. dubna. Jordan hraje Johna Clarka, elitního člena Navy SEAL, který při usilování o odplatu za vraždu těhotné manželky odhalí mezinárodní spiknutí. Spojí síly s dalším SEALem (Jodie Turner-Smith) a tajemným agentem CIA (Jamie Bell) a pokusí se odkrýt tajný plán, který má strhnout USA a Rusko do otevřené války. Režíroval Stefano Sollima, scénář napsal Taylor Sheridan, kteří spolu připravili Sicario 2. (Zdroj: Amazon)

Zdroje: Games Radar, Simu Liu, The Hollywood Reporter, Collider, Deadline

Galerie: 2

Bleskovky: Without Remorse: Akční špionáž má plakát a datum premiéry | Fandíme filmu Bleskovky: Without Remorse: Akční špionáž má plakát a datum premiéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu