Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem

Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Když se tenhle chlapík naštve, tak u toho rozhodně být nechcete. Je tu nová upoutávka.

Ruský režisér Ilja Najšuller má na kontě originální akční podívanou Hardcore Henry z roku 2015, která ovšem v pokladnách kin příliš nezabodovala. Letos to rodák z Moskvy zkusí v Hollywoodu znovu a tentokrát s wickovským akčňákem Nikdo (Nobody), v němž bude kosit padouchy Bob Odenkirk (seriál Volejte Saulovi, Akta Pentagon: Skrytá válka). Vše se bude točit kolem nevýrazného a na první pohled obyčejného tatíka od rodiny, jenž v sobě úmyslně dusí smrtící instinkty a bojový výcvik. Sám si je vědom, že pustit ze řetězu bestii, kterou v sobě skrývá, není dobrý nápad, proto se za každou snaží vyhnout jakékoliv fyzické či násilné konfrontaci. Jednoho dne mu ovšem nervy rupnou, v autobuse se zastane nevinné dívky a seřeže bandu násilníků. Bohužel, naštve tím nebezpečného kriminální boss, jenž se mu hodlá krutě pomstít.

Scénář k téhle už na první pohled zábavné akční taškařici má na svědomí Derek Kolstad (série John Wick), přičemž produkční dohled zajistil mimo jiné David Leitch (John Wick 1, Atomic Blonde: Bez lítosti, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw). Vyjma Odenkirka se ve filmu představí i Christopher Lloyd, Connie Nilsen, RZA a Aleksey Serebryakov. Premiéra měla proběhnout už v únoru, ale z pochopitelných důvodů byla odsunuta na začátek dubna (u nás zatím 1. dubna 2021). Nezdá se však příliš reálné, že bychom se zhruba za dva měsíce měli podívat do kin, tak berte ono datum s rezervou.

Čerstvě je tu nová upoutávka z amerického Super Bowlu. Tady najdete delší trailer a přehrát si můžete i další ochutnávky zveřejněné v rámci Super Bowlu.

Zdroj: Universal Pictures

Foto: Universal Pictures

Galerie: 6

Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem | Fandíme filmu Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem | Fandíme filmu Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem | Fandíme filmu Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem | Fandíme filmu Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem | Fandíme filmu Nikdo: Taťka od rodiny Bob Odenkirk se může směle rovnat s Johnem Wickem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu