Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha

Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 16 obrázků
Jakou spojitost má show MasterChef Junior: Španělsko a Krotitelé duchů? A co říká režisér původní série na nejnovější snímek?

Krotitelé duchů: Odkaz (Ghostbusters: Afterlife), pokračování slavné fantasy série, jež bude pevně spjato s původními dvěma filmy, by do kin mělo zavítat 10. 11. 2021. Snímek se již několikrát odložil, a i když si dnes nemůžeme být ničím jistí, ze zákulisí se hrnou nové zajímavé informace. Těšit se můžeme na nového ducha a herec Ernie Hudson (Vrána, Krotitelé duchů) spekuluje o návratu fanoušky milované postavy a podělil se o svůj názor na reboot z roku 2016.

Série je známa díky skvěle navrhnutým duchům. Tyto potvůrky terorizují město a jejich lovení je prostě zábava. Ukázky na Krotitelé duchů: Odkaz moc nových duchů nepředstavily, o jednom jsme se ovšem dozvěděli docela netradiční cestou. Ve slavné kuchařské show MasterChef Junior: Španělsko byl odhalen duch Muncher, modré monstrum se šesti končetinami a nepříjemně veselým výrazem ve tváři. Ducha můžete vidět v níže přiloženém videu, či na obrázcích v galerii.

Jak jistě víte, v nejnovějším díle se vrátí většina původních herců. Nebudou chybět Bill Murray, Dane Aykroyd, Sigourney Weaver, Annie Potts a Ernie Hudson. Ve výčtu ovšem chybí Rick Moranis, herec, jenž ztvárnil Louise Tullyho, fanoušky velmi oblíbenou postavu. Rick Moranis si od hraní dával několik let pauzu, v blízké době se ovšem bude vracet ve filmu Shrunk. Kolega Ernie Hudson se k jeho možnému návratu vyjádřil. „Myslím, že studio si to pravděpodobně chce udržet pod pokličkou. Miluji Ricka, ale ano, nechám to sdílet je samotné.“ Ernie tak návrat svého kolegy nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Chystá si snad pro nás studio jeho tajný návrat, či alespoň cameo? Je to dost možné.

U Ernieho Hudsona, představitele Winstona Zeddemoreho, chvíli zůstaneme. Jak se jemu líbil divácky neoblíbený reboot z roku 2016? Moc ne. „Reboot podle mě znamená, že se snažíte udělat stejný film znovu. Jinou verzi něčeho, co již existuje. A myslím si, že to je chyba. Není to pokračování, ani rozšíření. Je to jakoby jiné universum. Víte, co tím myslím? Bylo to něco jako my, ale byli jsme to my a nebyli jsme to my.“ Ano, i rebooty mohou být dobré, ale v tomhle případě mě osobně nezbývá nic jiného než s hercem souhlasit.

No a na závěr si dáme něco dojemného. Nové Krotitele duchů režíroval Jason Reitman, syn Ivana Reitmana, režiséra původních filmů. Muselo pro něj býti těžké, zhostit se takhle odkazu svého otce a natočit důstojné pokračování. Naštěstí prý nezklamal. „Můj otec kvůli koronaviru moc neopouští dům. Podstoupil ovšem test, nasadil si masku a jel do studia Sony, aby s námi snímek viděl. Na konci brečel a řekl: ,Jsem tak pyšný, že jsem tvůj otec.‘ A to byl jeden z nejlepších momentů mého života,“ prozradil Jason Reitman. Nám nezbývá než držet palce a doufat, že již v listopadu nás v kinech čeká důstojné pokračování kultovní série. V galerii najdete pohled na ducha Munchera a obrázky z filmu.

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. V hlavních rolích Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Datum premiéry bylo stanoveno na 10. listopadu 2021.

Foto: Sony

Zdroje: Screenrant, Slashfilm, Movieweb I, II

Galerie: 17

Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz představí fanouškům nového ducha | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest