Don’t Look Up: Jennifer Lawrence během natáčení utrpěla zranění v obličeji

Don’t Look Up: Jennifer Lawrence během natáčení utrpěla zranění v obličeji | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Natáčení komedie o dvojici astronomů bylo dočasně přerušeno. 

Ve hvězdně nabité komedii Don't Look Up od Netflixu budeme sledovat dva astronomy, kteří se pokoušejí varovat lidstvo před blížícím se asteroidem, jenž brzy zničí Zemi. V režii Adama McKaye (Benga v záloze, Sázka na nejistotu) uvidíme Leonarda DiCapria, Meryl Streep, Timotheého Chalameta nebo Jennifer Lawrence, která na place čerstvě utrpěla zranění v obličeji.

Natáčení pokračovalo v americkém státě Massachusetts, kde v pátek v brzkých ranních hodinách při společné scéně s Chalametem kontrolovaná exploze rozbila sklo. Odlétávající úlomky ovšem zasáhly herečku přímo do tváře, přičemž jeden ze střepů jí podle všeho ošklivě poranil oční víčko. Natáčení bylo dočasně přerušeno a k nehodě se režisér ani nikdo další zatím nevyjádřil. Dosud ani nebylo řečeno, jestli byl zraněn ještě někdo další z členů štábu. Naštěstí by zranění Lawrence neměla být nikterak vážná, neboť by se už po víkendu měla vrátit zpátky před kamery. Zprávu o zranění herečky jako první přinesl server TMZ, následně ji potvrdily hollywoodské zpravodaje.

Foto: Netflix

Zdroj: TMZ

Galerie: 3

Don’t Look Up: Jennifer Lawrence během natáčení utrpěla zranění v obličeji | Fandíme filmu Don’t Look Up: Jennifer Lawrence během natáčení utrpěla zranění v obličeji | Fandíme filmu Don’t Look Up: Jennifer Lawrence během natáčení utrpěla zranění v obličeji | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu