Spider-Man 3 je podle Toma Hollanda nejambicióznější komiksová sólovka v dějinách

Spider-Man 3 je podle Toma Hollanda nejambicióznější komiksová sólovka v dějinách | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Dle Hollanda žádný komiksový film krom Avengers ještě nebyl takhle rozmáchlý. Co nového víme o nabitém obsazení + nové fotky.

Článek může obsahovat potenciální spoilery pro film Spider-Man 3.

V americké Atlantě i nadále pokračuje natáčení Spider-Mana 3, kde by mělo pokračovat do konce března. Produkce není jen rozsáhlá, ale i ambiciózní. Představitel hlavní role Tom Holland v rozhovoru pro Variety uvedl, že jde o „nejambicióznější samostatný superhrdinský film, jaký kdy byl natočený“. Dále dodal, že už když četl scénář, tak jej ohromilo, co Marvel chystá. A podle herce ty plány vycházejí. Jak si Tomova slova vykládat? Pokud pomineme možnost, že jsou to běžné marketingové řeči a ve finále bude snímek dost podobný, jako kterákoliv jiná komiksovka, tak je zřejmé, že třetího Spider-Mana srovnává s Avengers. Z logiky věci bychom měli čekat film rozmáchlejší než Strážci Galaxie 2, Black Panther nebo Captain America: Občanská válka. Tohle by prostě mělo být tak velké, že to Marvel dosud překonal jedině v rámci svých Avengers filmů.

Vzhledem k tomu, co o snímku víme, by tentokrát o marketingové řeči jít nemuselo. Již dříve bylo odhaleno, že se vrátí na obrazovku herci, kteří ztvárnili mimo současnou kontinuitu populární záporáky. Jamie Foxx jako Electro, Alfred Molina jako Doctor Octopus. Tím to ale ani zdaleka nekončí – očekáváme také návrat předchozích dvou představitelů Spider-Mana – Andrew Garfielda a Tobeyho Maguirea.

Zároveň je fakt, že skutečný rozsah hvězdného obsazení je stále do velké míry tajemstvím. Podle některých zdrojů například už má Garifeld dotočeno, podle jiných teprve ladí smlouvu a na jeho připojení k ostatním hercům se čeká. Pak je tu Daredevil v podání Charlieho Coxe. Ten postavu ztvárnil v úspěšném seriálu pro Netflix a od té doby fanoušci doufají v jeho návrat. Šéf Marvelu Kevin Feige k postavám jako je Daredevil řekl pro The Hollywood Reporter následující: „Všechno je ve hře. Na komiksech je zábavné, že se postavy objevují a zase mizí. Všechny [postavy jako Daredevil] jsou pro nás inspirací do budoucna. V těch seriálech byla řada skvělých postav a herců.“ Insideři však tvrdí, že konkrétně v případě Daredevila nejde o žádnou budoucí inspiraci, ale že se postava prostě vrátí ve Spider-Manovi 3. Podle některých zdrojů možná vystoupí jen jako právník, Matt Murdoch, podle jiných Charlie Cox bude hrát úplně novou verzi postavy, která nebude spojená s Netflix seriály. Ale Cox by se prostě vrátit měl a údajně už i stihl natočit svoje scény. Nu...tak teď už jen dostat nějaké oficiální potvrzení.

Dále se objevily nepotvrzené drby, podle kterých se Jake Gyllenhaal vrátí jako Mysterio a Dane DeHaan jako Goblin. Ten ale na Twitteru vzkázal, že to není pravda. Není vyloučené, že zapírá (herci od Marvelu to někdy dělají), ale stejně tak je možné, že říká pravdu. Aby Goblinů nebylo málo, mezi fanoušky se spekuluje o tom, zda Peterův kamarád Ned (Jacob Batalon) náhodou nebude ve filmu Hobgoblinem (buď přímo on, nebo nějaké jeho alternativní já z paralelních dimenzí), tedy dalším padouchem na létajícím kluzáku s maskou sktřeta. Spekulace znovu rozvířila fotka z marketingového oddělení (ze „skutečného“ účtu filmového Flashe Thompsona), na které má Ned přikreslenou čepičku, jež připomíná tu Hobgoblinovu. Podle jiných se má vrátit i Willem Dafoe jako Goblin z úplně prvního Spider-Manova celovečerního filmu.

Další zákulisní drby tvrdí, že J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) bude mít tentokrát daleko víc prostoru. Nejistá je naopak stále účast Emmy Stone (představitelka Gwen Stacey v sérii Amazing Spider-Man), protože je herečka těhotná. Šušká se také o tom, že by se měla objevit dokonce celá Sinister Six (tým šest populárních Spider-Manových oponentů) a několik dalších padouchů k tomu. Padouši by měli pocházet z paralelních realit a neměly by to být stejné verze postav, jaké jsme viděli v předchozích filmech. Mají to být jiné osobnosti, s jinými kostýmy, akorát se stejným hereckým představitelem. Ale tohle všechno jsou skutečně v tuhle chvíli jen klepy, s jistotou můžeme potvrdit návrat Jamieho Foxxe (Electro) a Alfreda Moliny (Doctor Octopus).

Na závěr si ještě prohlédněte nejnovější fotografie z natáčení:

Podle fotografů se film odehrává na Vánoce.

Vylepené plakáty ukazují, že spousta lidí naletěla Mysteriovým lžím a stále jim věří - Spider-Man je pro ně padouch.

Organizace F.E.A.S.T. v komiksech krmí hladové. Šušká se, že se Peter nějaký čas bude skrývat mezi bezdomovci. (Ale potvrzené to není).

Tom Holland točí scénu a kostým mu bude dodělaný až digitálně. Nicméně proč? Bude mít opět nějaký nový kostým?

Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Avengers: Infinity War (Marvel Studios)

Zdroje: Variety, Tom Holland, The Hollywood Reporter,

Galerie: 2

Spider-Man 3 je podle Toma Hollanda nejambicióznější komiksová sólovka v dějinách | Fandíme filmu Spider-Man 3 je podle Toma Hollanda nejambicióznější komiksová sólovka v dějinách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest