Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem

Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 10 obrázků
Ryan Reynolds se rozpovídal o tom, jak by bylo bývalo vypadalo spojení Deadpoola s Wolverinem, kdyby se plány nezměnily.

Díky fúzi studia FoxDisneym, které vlastní Marvel Studios, se Deadpool, X-Meni a Fantastická čtyřka společně sešli pod jednou střechou s ostatními komiksovými kolegy od Marvelu, přičemž někdy v budoucnu se zapojí do provázaného filmového světa. Kevin Feige už dříve potvrdil, že Deadpool 3 i pod Myšákem zůstane mládeži nepřístupný.

Ryan Reynolds dohlíží na přípravy scénáře a nedávno v krátkosti prozradil, co plánoval pro Deadpoola 3, kdyby superhrdina dál držel basu s Foxem. Stejně jako u předchozích Deadpoolů, i v tom třetím by došlo ke změně žánru. Deadpool byl romantický film, Deadpool 2 byl rodinný snímek a Deadpool 3 měla být road movie. V ní Reynolds plánoval, že vytáhne na cestu za dobrodružstvím Wolverinea a celé by se to neslo ve stylu Kurosawova Rašómona. Ten vyprávěl o zločinu z pohledu několika různých lidí, jejichž verze si navzájem protiřečily. Zní to možná jako jeden z Reynoldsových žertíků, ten ale na Twitteru v reakci na novinářské pochyby trval na tom, že tohle skutečně byl původní tvůrčí záměr.

Shledání Deadpoola s Wolverinem jsme poprvé na filmovém plátně viděli v X-Men: Origins, kde Deadpoolovu podobu včetně samotného filmu nepřijali fanoušci zrovna nejlépe. I potom, co se Hugh Jackman v Loganovi rozloučil s rolí nejznámějšího mutanta, snažil se ho Reynolds pořád přemlouvat ke společné spolupráci. Kdyby se sešli v Deapoolovi 3 titulní hrdina a Wolverine s Jackmanovou tváří, určitě by to stálo za to. Sledovat jak Wolverine musí trpět praštěné Deadpoolovo chování, by mohla být zábava. Oba herci jsou navíc v osobním životě dobrými přáteli, kteří si občas na tom druhém neodpustí nějakou srandičku.

Aktuálně to vypadá, že Reynolds ve spolupráci s Disneym/Marvelem plánuje nějaký úplně jiný Deadpoolův příběh a Jackman se v každém rozhovoru na dané téma dušuje, že s Wolverinem skončil, protože jeho tělo už nabírání svaloviny zkrátka nezvládá.

Foto: 20th Century Fox

Zdroje: Ryan Reynolds I, II

Galerie: 11

Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu Deadpool 3: Než zasáhl Disney, tak mělo dojít na vytoužené spojení s Wolverinem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest