Bleskovky: Rapperka Cardi B po několika štěcích dostane hlavní roli

Bleskovky: Rapperka Cardi B po několika štěcích dostane hlavní roli | Fandíme filmu
STX Entertainment
Po striptýzových Zlatokopkách přijde komedie ve stylu Táty v sukni. Dále duchové v ústředně nebo současný vzruch na burze.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Duchové v ústředně

Režisér dvou filmů z Planety opic nebo nového The Batmana, Matt Reeves, se jako producent podílí na chystaném dobovém hororu Switchboard (Ústředna). Děj je zasazený do pozdních 40. let. Hrdinkou je operátorka na telefonní ústředně, se kterou se spojí sériový vrah. Konverzace je stále intenzivnější a hrdinka přestává věřit, že je v bezpečí, pochybuje o vlastní příčetnosti a nakonec začne zpochybňovat i samotnou realitu kolem sebe. Scénář napsal Devon Graye. (Zdroj: THR)

Zabiják v poušti

V novém thrilleru End of the Road hraje Queen Latifah Brendu, čerstvou vdovu, která po ztrátě zaměstnání naloží rodinu do auta a veze ji přes půl země, aby začali nový život. V poušti Nového Mexika, odříznutá od pomoci, se rodina musí naučit bojovat, když na ni zaútočí tajuplný zabiják. Režíruje televizní tvůrce Millicent Shelton, scénář napsal David Loughery, námět Christopher Moore. Snímek uvede Netflix. (Zdroj: Deadline)

Draco Malfoy a korupce

Tom Felton z Harryho Pottera, Rupert Everett, Derek Jacobi, Luke Newberry, Mark Wiliams a Olatunji Ayofe začnou v březnu v Londýně natáčet snímek Lead Heads. Čeká na nás drama o hamižnosti, jež se zaměří na čtyři zkorumpované muže, co jsou jedné noci v touze po mamonu vtaženi do hry, která je může stát duši i život. Scénář napsal Patrick Makin. (Zdroj: Deadline)

Ženská síla

Women’s Stories (Příběhy žen) je nový antologický film, který, jak už název napovídá, se bude zabývat ženskou tematikou. Vystoupí v něm hvězdné herečky jako Eva Longoria, Cara Delevingne nebo Marcia Gay Harden a bude se na něm podílet řada úspěšných režisérek, včetně například Catherine Hardwicke. Celkem snímek nabídne šest povídek natočených v nejrůznějších částech světa, od Itálie, přes Indii, až po USA. Žánrově se povídky rozprostírají od dramatu, přes komedii a dokument, až po animaci. V příbězích vystoupí v hlavních rolích výhradně ženy. Cílem projektu je ukázat ženy nikoliv jako objekty, ale jako subjekty a podpořit obraz žen v médiích. (Zdroj: Deadline)

Diskutéři z netu skupují akcie

Tak to dlouho netrvalo. Situace, kdy drobní akcionáři po vzájemné domluvě skupují akcie známých firem je sotva pár dní stará a už podle ní vznikají filmy. Studio MGM koupilo práva k chystané knize The Antisocial Network, kterou začal nedávno psát Ben Mezrich. Ten napsal v minulosti například knihu, která se stala předlohou pro film The Social Network. Souběžně vzniká konkurenční projekt Netflixu, který má napsal Mark Boal, auto filmů jako Hurt Locker nebo Zero Dark Thirty.

Události na finančních trzích jsou podle některých ekonomických komentátorů bublina, podle jiných mohou ovlivnit finanční sféru nebo přinejmenším pravidla obchodování. Na akciovém trhu vznikla zvláštní situace, kdy se řada uživatelů Redditu spojila a postavila se proti fondům, které na burze vydělávají na tom, že úspěšně odhadnou, které akcie budou brzy klesat. Členové skupiny r/wallstreetbets začali skupovat akcie těch firem, u kterých usoudí, že po nich fondy půjdou. Není přitom zcela zřejmé, proč to skupina dělá. Zda v konečném důsledku sleduje zisk, fandí podpořeným společnostem, útočí na Wall Street, trollí nebo o co vlastně jde. Jasným účinkem je ale to, že jednotlivým akciovým společnostem roste hodnota akcií. Nejznámější je případ videoherního obchodu GameStop, ve filmové branži něco takového potkalo síť kin AMC, nárůst zaznamenaly také společnosti Cinemark nebo IMAX. Nejnověji se r/wallstreetbets pokusili ovlivnit poměru na trhu se stříbrem… (Zdroj: Deadline)

Cardi B v sukni

Rapperka Cardi B se zatím mihla ve vedlejší roli filmu Zlatokopky a napříště ji potkáme v Rychle a zběsile 9. S Hollywoodem to ale zřejmě myslí vážně, protože ve svém příštím filmovém projektu už bude hrát roli hlavní. Snímek se jmenuje Assisted Living a je popisován jako srdečná bláznivá komedie. Stylem má novinka připomínat klasiky jako Tootsie, Sestra v akci nebo Táta v sukni. Hrdinkou je drobná podfukářka Amber, která se po zmařené loupeži snaží ukrýt před policií a svou bývalou partou. Rozhodne se přestrojit za stařenku a přečkat nejhorší v domově důchodců, kde žije její babička. (Zdroj: Variety)

Titulní foto je ilustrační, z filmu Zlatokopky (STX)

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, V, The Hollywood Reporter, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest