Crisis: Našlapaný thriller s drogovou tematikou bude pořádně napínavý

Crisis: Našlapaný thriller s drogovou tematikou bude pořádně napínavý | Fandíme filmu
Quiver Distribution
Zobrazit další 4 obrázky
Opioidová krize ze tří různých úhlů pohledu: Osobní tragédie, vyšetřování černého obchodu i výroba léčiv. Je tu trailer.

Přetrvávající opioidová a drogová krize v Spojených státech amerických je pro filmaře vděčným tématem, jelikož poskytuje vhodné podhoubí pro rozvíjení dramatických záplatek. Dané problematiky se bude dotýkat i thriller Crisis režiséra a scenáristy Nicholase Jareckiho (Smrtelné lži), v němž se navzájem prolnou tři příběhové roviny. Vše se bude točit kolem produkce a prodeje návykových látek, drogové závislosti, ztraceného syna a vývoje nového přípravku proti bolesti. Snímek má velice solidní herecké obsazení, neboť se v něm objeví Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Kid Cudi a Lily-Rose Depp.

Z traileru je patrné, že vyhrocených a emocionálně vypjatých chvilek nebude zrovna málo a mohli bychom se dočkat několika zajímavých hereckých výkonů. Kvalitních thrillerů ostatně není nikdy dost a pakliže upoutávka neklame tělem, měli bychom se v blízké budoucnosti těšit z napínavého a strhujícího bijáku. Crisis si odbyde premiéru ve vybraných amerických kinech 26. února 2021 a 5. března 2021 dorazí na VOD.

Zdroj: Quiver Distribution

Foto: Quiver Distribution

Galerie: 5

Crisis: Našlapaný thriller s drogovou tematikou bude pořádně napínavý | Fandíme filmu Crisis: Našlapaný thriller s drogovou tematikou bude pořádně napínavý | Fandíme filmu Crisis: Našlapaný thriller s drogovou tematikou bude pořádně napínavý | Fandíme filmu Crisis: Našlapaný thriller s drogovou tematikou bude pořádně napínavý | Fandíme filmu Crisis: Našlapaný thriller s drogovou tematikou bude pořádně napínavý | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest