Interstellar: Koho si Nolan vyhlédnul do hlavní role?

Interstellar: Koho si Nolan vyhlédnul do hlavní role? | Fandíme filmu
Christopher Nolan měl vždy dobrý "čuch" na herce a ani tentokrát není důvod zpochybňovat jeho volbu. AKTUALIZOVÁNO!

Aktualizace: Dle dostupných informací McConaughey na Nolanovu nabídku kývnul a ujme se hlavní role v připravovaném sci-fi Interstellar.

Snímek Temný rytíř povstal byl peckou z největších a Nolan jen potvrdil, v jak skvělého filmaře vyrostl. Jako svůj další projekt zvolil sci-fi Interstellar, o němž toho vpravdě moc nevíme. Jistě grandiózní počin bude vyprávět příběh o hrdinné mezihvězdné výpravě ke vzdáleným obzorům lidského vědeckého chápání. Jonathan Nolan, bratr slavnějšího Christophera, je zodpovědný za původní scénář, který měl posloužit Stevenu Spielbergovi. Ten však vycouval a látky se chopil režisér nejnovější trilogie o Batmanovi a povedeného Počátku. Sám materiál přepsal, aby do vyprávění zakomponoval vlastní nápady. Premiéra je naplánována na listopad 2014, tudíž "božský" Chris začal lovit herecká esa. A nabídku ujmout se hlavní role dostal na stůl Matthew McConaughey.

Texaský rodák prožívá velice plodné období a na nedostatek práce si rozhodně nemůže stěžovat. V roce 2011 zazářil v nadstandardním dramatu Obhájce a loni si připsal úspěch s "tatumovkou" Bez kalhot. Opomenout nejde ani jeho slušná představení ve snímcích Reportér a Zabiják Joe. Nyní brázdí americké festivaly s novinkou Mud, v níž si střihnul roli stejnojmenného uprchlíka před zákonem, jehož osud výrazně poznamená neplánované přátelství se čtrnáctiletým chlapcem jménem Ellis. V neposlední řadě jej uvidíme v očekávaném dramatu The Dallas Buyer's Club, kde se bude pomocí neschválených léků snažit překonat chorobu AIDS. Je pravděpodobné, že si v diáři udělá místo a Nolanovu nabídku přijme, neboť taková šance se už nemusí nikdy opakovat. Otázkou pak zůstává, zda zručný režisér osloví svoje oblíbence (Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt), či dá přednost neokoukanému hereckému ansámblu. Nechme se překvapit, leč očekávání jsou nemalá!

Zdroje: Collider, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest