Rychle a zběsile 10: Naznačuje Vin Diesel návrat The Rocka?

Rychle a zběsile 10: Naznačuje Vin Diesel návrat The Rocka? | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Zvláštní agent Luke Hobbs pravděpodobně neřekl poslední slovo.

Když v roce 2011 vtrhnul Dwayne Johnson do akční frančízy Rychle a zběsile, byla to neskutečná pecka, neboť pětka platí za nejkvalitnější díl celé série. Federální agent Luke Hobbs se posléze objevil ještě v dalších třech pokračováních, aby v roce 2019 zkusil štěstí ve spinoffu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Devítku, kterou uvidíme, jakmile to pandemická situace dovolí, Johnson vynechal, přičemž se hlasitě mluvilo o jeho sporech s Vinem Dieselem a Tyresem Gibsonem. Momentálně se pořád dokola řeší, zda se série skutečně podívá do vesmíru, zda jedenáctka opravdu hlavní linii vyprávění ukončí a která postava by mohla ožít příště. Kolem Johnsonova charakteru bylo v poslední době celkem tichoučko, leč dost možná se Hobbs a Toretto znovu sejdou na stříbrném plátně. Diesel totiž pověsil na Instagram fotku z Rychle a zběsile 6, na níž stojí v pozadí právě Johnson coby Hobbs.

Třiapadesátiletý herec k obrázku připsal, že pro něj bylo požehnáním být součástí tolika ikonických momentů a že by se asi měl více ohlížet do minulosti. Nicméně prý na to nemá tak úplně čas, protože raději nadšeně směřuje k tomu, co teprve přijde. Přidal #F10endofsaga. Nabízí se tudíž otázka, zda Johnson, největší hollywoodská hvězda současnosti, nechystá rychlý a zběsilý comeback.

Co vy na to? Chtěli byste, aby se v závěrečných dvou filmech vrátil?

Zdroj: Vin Diesel / Instagram

Foto: Universal Pictures

Rychle a zběsile 6

22.05.2013 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Rychle a zběsile 10: Naznačuje Vin Diesel návrat The Rocka? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Naznačuje Vin Diesel návrat The Rocka? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Naznačuje Vin Diesel návrat The Rocka? | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Naznačuje Vin Diesel návrat The Rocka? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest