The Formula: Závodník formule jedna je donucen vydat se na cestu zločinu

The Formula: Závodník formule jedna je donucen vydat se na cestu zločinu | Fandíme filmu
Walt Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Hvězda Star Wars usedne za volant a bude zdrhat před zákonem. Na Johna Boyegu dohlédne Robert De Niro.

Režisér Gerard McMurray doposavad natočil pouze dvě průměrnosti, které de facto nemají moc co nabídnout. Nejprve v roce 2017 drama Burning Sands a o rok později krvavou vybíjenou První očista. Patrně nejvíce zabodoval s epizodou The Comedian v rámci rebootu seriálu The Twilight Zone, ovšem ani v tomto případě nešlo o bůhvíjakou hitparádu.

V blízké budoucnosti si pokusí reputaci napravit a dopomoci by mu k tomu mělo kvalitní herecké duo John Boyega a Robert De Niro, které se pod McMurrayho dozorem představí v akčním thrilleru The Formula. Příběh by se měl točit kolem talentovaného závodního jezdce, jenž však pod tlakem okolností musí překročit zákon a stát se "únikovým" řidičem. Lze předpokládat, že Boyega si střihne machra za volantem a odvážně se pustí do víru adrenalinové automobilové akce, v níž nesmí chybět nebezpečné kaskadérské kousky, spálené pneumatiky a kvílející brzdy.

Snímek The Formula zřejmě nebude mít nikterak závratný rozpočet, ale i tak by se mohlo jednat o solidní zábavu, u níž se nebudeme nudit. Navíc Boyega má hereckého talentu na rozdávání a dostane-li do rukou slušný scénář, mohl by být schopen prodat i scény, v nichž nesedí za volantem. Největším otazníkem tak zůstává McMurrayho režie. On sám se rovněž postará o scénář a produkci. Nezbývá než doufat, že si jej spoluproducenti v čele s De Nirem ohlídají a vznikne nadupaný thriller. Ostatně těch kvalitních jsme v poslední době zas tolik neviděli.

Zdroj: THR

Foto: Walt Disney

Galerie: 2

The Formula: Závodník formule jedna je donucen vydat se na cestu zločinu | Fandíme filmu The Formula: Závodník formule jedna je donucen vydat se na cestu zločinu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu