Box Office: Úpadek v pokladnách kin pokračuje

Box Office: Úpadek v pokladnách kin pokračuje | Fandíme filmu
Open Roads
Zobrazit další 1 obrázek
Po oznámení série odložených premiér to hned tak lepší nebude. Mezi slepými byl tentokrát jednooký Liam Neeson.

Máme tu čtvrtý víkend kasovního roku 2021 a jediné, co se tento týden událo, je pokračující exodus filmových premiér z prvního čtvrtletí. Stejně jako po Tenetu, studia vycítila, že Wonder Woman 1984 důvěru diváků v kina neobnovila a nemá cenu snažit se tlačit novinky do sálů. V těch dál vládnou bída s nouzí.

The Marksman, novinka s Liamem Neesonem, si stále drží ostřelovačskou první pozici se 2 miliony dolary a 6 mega po deseti dnech promítání. Croodsovi: Nový věk dokázali odstrčit na trojku Wonder Woman 1984. Na rozdíl od jejich devátého víkendu v kinech je komiksovka teprve v pátém týdnu promítání. Filmy si tak rozdělí 1,82 milionu a 1,65 milionu, Croodsovým to pomůže ke 42 mega z Ameriky (140 milionů celosvětově) a Wonder Woman k 37 milionům (148 milionů celosvětově). Dnes je i poslední den, co si dobrodružství Gal Gadot a magického krystalu můžou diváci užít na HBO Max. Následující měsíc bude snímek jenom v kinech, tak uvidíme, zda to tržby jakkoliv ovlivní.

Gravitas
Jason Segel a Dakota Johnson v Our Friend

Jedinou novinkou víkendu, která ale šla souběžně na Premium VOD a do 543 kin, je drama Our Friend s Jasonem Segelem, Dakotou Johnson a Caseym Affleckem. Právě PVOD bude hrát v osudu filmu zásadní roli, protože z kin padlo jenom 250 000 dolarů. Kritici výrazně chválí Segelův oscarový výkon coby nejlepšího kamaráda manželů, který se rozhodne rodině vypomoct potom, co se v rodině vyskytne hrozba rakoviny.

Zdroj: Deadline

Foto: Open Road, Gravitas

Galerie: 2

Box Office: Úpadek v pokladnách kin pokračuje | Fandíme filmu Box Office: Úpadek v pokladnách kin pokračuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest