Five Eyes: Milovník Hugh Grant míří do špionážní novinky Guye Ritchieho

Five Eyes: Milovník Hugh Grant míří do špionážní novinky Guye Ritchieho | Fandíme filmu
STX Entertainment / Metro-Goldwyn-Mayer
Zobrazit další 4 obrázky
Grantovi se spolupráce zjevně zalíbila. A není to jen on, kdo nově rozšířil obsazení akční novinky s Jasonem Stathamem v hlavní roli.

Režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Aladin) a britský tvrďák Jason Statham si spolu převelice rozumí a vzájemná spolupráce je evidentně baví. Ruku v ruce spunktovali už čtyři filmy (Sbal prachy a vypadni, Podfu(c)k, Revolver a zatím neuvedený Cash Truck) a rozhodně nehodlají zpomalit.

Pracují totiž na pátém společném projektu, který ponese název Five Eyes. Příběh se bude točit kolem Orsona Fortuna, agenta MI6, jenž je naverbován globální zpravodajskou službou "Five Eyes", aby zamezil prodeji nebezpečné zbraňové technologie, která by mohla narušit zavedený světový řád. Během náročného úkolu se dá dohromady se specialistkou na high-tech s tváří Aubrey Plaza a tihle dva se pokusí proniknout do blízkosti podezřelého miliardářského magnáta. Scénář mají na svědomí Ivan Atkinson a Marn Davies. Natáčení by mělo být dle dostupných informací v plném proudu, přičemž Statham s Plazou budou mít před kamerou kvalitní hereckou podporu, poněvadž ansámbl rozšíří dle informací serveru Deadline Hugh Grant, Josh Hartnett a Cary Elwes.

Grant má s Ritchiem relativně čerstvou zkušenost, když se v roce 2019 objevil v povedené kriminálce Gentlemani. Oproti tomu pro Hartnetta to bude "premiéra". Rodák z Minnesoty však nabídku dozajista ocenil, jelikož v posledních letech herecky zrovna nezáří. Naposledy na sebe výrazněji upozornil v roce 2007 ve výtečném hororovém krváku 30 dní dlouhá noc. Ve vzdálenější minulosti ovšem platil za nadějnou hollywoodskou hvězdu, o čemž svědčí role ve filmech jako Pearl Harbor, Černý jestřáb sestřelen, Sin City - město hříchu nebo Nabít a zabít. Part v Ritchieho počinu by pro něj mohl být výtahem zpět na ztracené pozice.

Zdroje: Deadline I, II

Foto: STX Entertainment / Metro-Goldwyn-Mayer

Galerie: 5

Five Eyes: Milovník Hugh Grant míří do špionážní novinky Guye Ritchieho | Fandíme filmu Five Eyes: Milovník Hugh Grant míří do špionážní novinky Guye Ritchieho | Fandíme filmu Five Eyes: Milovník Hugh Grant míří do špionážní novinky Guye Ritchieho | Fandíme filmu Five Eyes: Milovník Hugh Grant míří do špionážní novinky Guye Ritchieho | Fandíme filmu Five Eyes: Milovník Hugh Grant míří do špionážní novinky Guye Ritchieho | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest