Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích

Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Boj se závislostí není žádný med a své o tom ví i jeden z posledních představitelů Batmana.

Ben Affleck neměl v posledních letech na růžích ustláno. Prošel si rozvodem, opakovaným restartem kariéry a jakoukoliv vážnější potíž pravidelně utápěl v lahvi alkoholu. Odvykačka míjela odvykačku, nicméně Affleck se svým démonům nakonec postavil a problém s pitím dokázal do značné míry zvládnout. I v osobní životě se mu začalo zase blýskat na lepší časy, když ulovil krásnou herečku Anu de Armas, leč před několika dny vyšlo najevo, že jejich vztah krachnul. Nejednou by to byl pro Afflecka impuls k tomu, aby sáhnul po flašce skotské a žal nekontrolovaně zapil. Doufejme, že tomu tak tentokrát nebude, ale obavy jsou asi namístě. V nedávném rozhovoru pro server The Hollywood Reporter Affleck totiž sám přiznal, že se občasným excesům nevyhne, i když těch zakopnutí mělo být dle jeho vlastních slov pomálu.

Warner Bros.
Ben Affleck při natáčení snímku Město (2010)

Alkoholu se snaží rodák z Kalifornie vyhýbat zhruba dva a půl roku a o své závislosti hovoří velmi otevřeně: "S pitím jsem [znovu] začal v době natáčení Ligy spravedlnosti. Není snadné se tomu postavit, čelit tomu a konfrontovat sám sebe. V současnosti nepiju a cítím se velice dobře. Samotný proces zotavování byl hodně poučný", uvedl Affleck. K tomu poznamenal, že je třeba přijmout určité nastavení a morální hodnoty: "Buďte upřímní, čestní a zásadoví. Přijměte zodpovědnost. Snažte se pomáhat druhým lidem. Takové životní nastavení vás hodně naučí. Mně samotnému to trvalo nějaký čas si tohle uvědomit a pochopit. Několikrát jsem podlehl a uklouznul, jako většina lidí, ovšem cítím se teď opravdu lépe."

K problematice závislosti ještě Affleck jedním dechem dodal: "Vůbec netušíte, kolik herců, režisérů a scenáristů si alkoholovou zkušeností prošlo či trpělo nějakou formou závislosti - chci tím říct, že se jedná patrně o nejběžnější problém v Hollywoodu. Pracoval jsem s herci, kteří chodili na plac opilí! To nebyl můj případ. Pil jsem, avšak sám doma v obýváku, kde jsem také posléze odpadl," přiznal oblíbený herec a režisér, který v loňském roce odvedl solidní výkon v dramatu Cesta zpátky, v němž hlavního hrdinu rovněž pronásledoval démon alkohol. Nezbývá než doufat, že Affleck vše zvládne, poněvadž má před sebou celou řadu zajímavých pracovních příležitostí.

Zdroj: THR

Foto: Warner Bros.

Galerie: 7

Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu Ben Affleck přinesl otevřenou zpověď o svých osobních potížích | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu