Bleskovky: Godzilla vs. Kong dorazí dřív - je tu plakát, trailer se blíží

Bleskovky: Godzilla vs. Kong dorazí dřív - je tu plakát, trailer se blíží | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Podíváme se do Školy dobra a zla, Channing Tatum se zaplete s monstry a se Sandrou Bullock a Alexandre Aja chystá nový horor.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Paul Feig, režisér snímků Ženy sobě či Špión chystá novinku. Pro Netflix připravuje adaptaci románu The School For Good And Evil (Škola dobra a zla) od Somana Chainaniho. Příběh pojednává o dvou nejlepších kamarádkách, Agathě a Sophii, které jsou přijaty do Školy dobra a zla, kde se z obyčejných kluků a holek stávají pohádkoví hrdinové a padouši. Sophie je přesvědčená o tom, že perfektně zapadá do školy dobra a bude z ní princezna. Agatha má ve zvyku vypadat drsně a ještě drsnější je její kočka. Předpokládá se tedy, že přirozeně skončí ve škole zla. Osud ale obě děvčata pošle do opačných tříd. Budou muset zjistit, kým vlastně jsou a jejich přátelství čeká těžká zkouška. V hlavních rolích Sofia Wylie a Sophia Anne Caruso.

Milovník Channing

Channing Tatum a Sandra Bullock si mají společně zahrát v chystaném snímku The Lost City of D. Bullock hraje samotářskou autorku romantických románů, kterou čeká holé utrpení: Na propagační turné musí vyrazit s modelem, který byl nafocený na obal její poslední knihy (Tatum). Po pokusu o únos jsou však oba vrženi do víru nebezpečných dobrodružství a ukáže se, že život dovede být daleko víc romantický, než knížky, které autorka píše. Režírují Adam a Aaron Nee, na scénáři pracovali Seth Gordon, Dana Fox a Oren Uziel.

Monstrum Channing

Phil Lord a Chris Miller se několik let po úspěchu 21 Jump Street znovu spojí s Channingem Tatumem. Hodlají s ním natočit nový monster film pro studio Universal. Nevíme, kterou z klasických příšer by si měl Tatum zahrát (nebo se jí postavit), každopádně snímek bude zasazený do současnosti a půjde o thriller, kterému zároveň nebude chybět nadhled. S námětem přišel Reid Carolin, Tatumův parťák, který s ním připravoval oba díly Bez kalhot. Scénář píše Wes Tooke.

Dobře obsazená blízká budoucnost

Swan Song je nové chystané drama od Applu. Příběh je zasazený do blízké budoucnosti a slibuje ohýbat žánry. Příběh se má zabývat tím, jak daleko jsme ochotní zajít a kolik jsme toho schopní obětovat pro ty, které milujeme. Víc detailů zatím neznáme, ale za pozornost stojí obsazení. V hlavních rolích vystoupí Mahershala Ali, Naomie Harris, Awkwafina a Glenn Close. Awkwafina vystupuje jako Kate, blízká přítelkyně a důvěrnice Camerona (Ali). Harris potom hraje Cameronovu manželku a Close jakousi vědkyni, doktorku Scott. Snímek píše a režíruje Benjamin Cleary.

Hororový tvůrce už zase brousí břitvu

Hororový režisér Alexandre Aja (Piraňa 3D, Hory mají oči) chystá novinku. Snímek se jmenuje Elijah a pojednává o mladém chlapci, který k sobě domů pozve tajuplného muže. To má za následek dost znepokojivý vývoj událostí. Chlapec si myslí, že by muž mohl zachránit život jeho umírající matce. V domě se ale začnou dít podivné věci a rychle vyjde najevo, že muž není spasitel, za kterého se vydává. Scénář napsali Cory Goodman a Gregory Levasseur.

Příšerky už dupou

Očekávaný monster biják Godzilla vs. Kong vystrkuje růžky (a tlapy). Produkční společnost Legendary nedávno protestovala proti rozhodnutí studia Warner Bros. nasadit snímek souběžně s kiny (těmi několika, co budou v provozu) na streamovací službu HBO Max. Vypadá to však, že se vše urovnalo, protože nejen, že katastrofický megafilm na streamu uvedený bude, ale bude tam uvedený s předstihem. Nově bychom se měli snímku dočkat už 25. března (na HBO Max o den později) tedy zhruba s dvouměsíčním předstihem oproti dosavadnímu záměru. Proto je potřeba konečně pořádně nastartovat propagační kampaň. Bylo oznámeno, že v neděli uvidíme první trailer a už dnes je tu první plakát (viz galerie).

Legendy se střetnou, když se Godzilla a Kong, dvě nejmocnější přírodní síly, utkají ve velkolepé bitvě věků. Válka monster se rozhoří na povrchu i hlubokou uvnitř našeho světa, přičemž se naplno odhalí tajemná titánská říše známá jako Hollow Earth.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Organizace Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy ze zemského povrchu.

V hlavních rolích se představí Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio. Česká a slovenská premiéra jsou stanovené na 25. 3. 2021.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Warner Bros, Deadline I, II, Variety, Slashfilm, The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Bleskovky: Godzilla vs. Kong dorazí dřív - je tu plakát, trailer se blíží | Fandíme filmu Bleskovky: Godzilla vs. Kong dorazí dřív - je tu plakát, trailer se blíží | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest