Bleskovky: Židovská skupina chystala vražednou mstu vůči Němcům

Bleskovky: Židovská skupina chystala vražednou mstu vůči Němcům | Fandíme filmu
Getaway Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Váleční snímek z konce války, vyšetřování FBI nebo psycho-teror v uzavřeném bílém pokoji, to je nová porce krátkých zpráv.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Židovská msta vůči Němcům

Chystaný snímek Plan A vychází ze skutečných událostí 2. světové války. Pojednává o skupině Nakam, židovských přeživších holokaustu, kteří chtěli pomstít šest milionů Židů zavražděných nacisty vraždou šesti milionů Němců. Plánovali otrávit pitnou vodu v Norimberku a povraždit tak zdejší civilní obyvatelstvo. V hlavních rolích vystupují August Diehl a Sylvia Hoeks. Dále hrají Michael Aloni, Nikolai Kinski a Milton Welsh. Režírují Yoav Paz a Doron Paz, jejich scénář vychází z knihy Nakam od Diny Porat.

Shailene Woodley hledá vraha

V thrilleru Misanthrope Shailene Woodley hraje talentovanou policistku s osobními potížemi, kterou najme FBI, aby jí pomohla připravit profil vraha a dopadnout jej. Po boku Woodley, kterou můžete znát z Divergence nebo Sedmilhářek, se představí Ben Mendelsohn jako policejní šéf. Mendelsohn loni vyšetřoval případ v kingovské sérii Outsider nebo jej můžete znát třeba z Rogue One: Star Wars Story. Snímek režíruje Damian Szifrón, který natočil parádní Divoké historky. Szifrón napsal scénář společně s Johnathanem Wakemanem.

Kenneth Branagh se vrací do dětství

Belfast, tak se jmenuje nově chystané drama Kennetha Branagha, který film napsal i zrežíroval. Snímek pojednává o dětství malého kluka na konci bouřlivých šedesátek. Kluka hraje Jude Hill. Jeho okouzlující dělnické rodiče stržené vřavou Jamie Dornan a Caitriona Balfe. A jízlivé a rázné prarodiče Judy Dench a Ciaran Hinds. Branagh snímek označuje za extrémně osobní, má být plný humoru i emocí a do kin dorazit letos.

Křehký animák ze stáje J.J. Abramse

Produkční tým J.J. Abramse, režiséra posledních filmových Star Wars, chystá nový animovaný film. Nepůjde však o nějaký komerční biják pro masovou distribuci, ale překvapivě o ručně animovaný kratší snímek, který se zabývá základními otázkami života, jako jsou láska a přátelství. Snímek adaptuje knížku The Boy, The Mole, The Fox and The Horse (Chlapec, krtek, liška a kůň), v níž malý chlapec při vycházce venkovskou krajinou potkává zvířata a hovoří s nimi o důležitých životních tématech. Knížka je popisována jako balzám na duši, je chválena za křehké ilustrace a stala se bestsellerem. Vyšla i na Slovensku.

Psychologický teror pro peníze

Zdánlivě dokonalý pár se ve snímku The Immaculate Room (Neposkvrněný pokoj) rozhodne zúčastnit psychologického experimentu. Pokud vydrží v kompletně bílé malé místnosti 50 dní, dostane pět milionů. Místnost je víc, než se zdá a dávná minulost a osobní démoni vyjeví ostudné skutečnosti, které by dvojice nemusela ustát. Snímek si bere inspiraci z Černého zrcadla či Ulice Cloverfield 10 a dotýká se témat jako narušení soukromí, odvádění pozornost, nenasytnosti, chtíče a stavu našich emocí a mysli v dnešní šílené době. V hlavních rolích Emile Hirsch, Kate Bosworth, Ashley Green a M. Emmet Walsh, scénář a režie Mukunda Michael Dewil.

Cersei Lannister tančí burlesku

V chystaném snímku Gypsy Moon Lena Headey ze Hry o trůny ztvárnila tanečnici z burlesky, která se v předvečer svého posledního vystoupení vydává na útěk, aby zachránila život Vasquezovi, chlapci ze sousedství (Jack Ryan). Tomu vyhrožuje bývalý dlouholetý milenec hlavní hrdinky, ztvárněný Samem Worthingtonem. V lásce k dítěti tanečnice dostává v životě druhou šanci. Režíroval Gigi Gaston a snímek už je dokončený.

Zdroje: Variety, Variety II, Variety III, Getaway Pictures, Deadline, Deadline II, Deadline III

Galerie: 3

Bleskovky: Židovská skupina chystala vražednou mstu vůči Němcům | Fandíme filmu Bleskovky: Židovská skupina chystala vražednou mstu vůči Němcům | Fandíme filmu Bleskovky: Židovská skupina chystala vražednou mstu vůči Němcům | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest