Chris Evans se překvapivě vrátí jako Captain America

Chris Evans se překvapivě vrátí jako Captain America | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
I když se herec zařekl, že je jeho komiksová kariéra u konce, Marvel jej dokázal zlákat a teď běží jednání o návratu.

Je tady nečekaná zpráva. Ačkoliv Chris Evans v minulosti prohlašoval, že s rolí Captaina Ameriky končí, podle čerstvých informací serveru Deadline se Evans znovu vrátí. Jednání o přesné podobě spolupráce ještě probíhají, ale vše nasvědčuje tomu, že vše dopadne dobře a Evans se v roli znovu objeví. Evans by se měl objevit minimálně jedenkrát, s tím, že jsou otevřené dveře pro rovnou dva potenciální návraty. Není údajně pravděpodobné, že by Evans znovu měl v nějakém projektu hlavní roli, spíš bude někde hostovat, podobně jako to dělal například Robert Downey Jr. ve Spider-Manovi: Homecoming.

V posledních měsících údajně v Marvelu dostali nápad na další Evansovo využití a potom zkoumali, zda by měl herec o ten nápad zájem. Nakonec ten zájem skutečně dostal a spolupráce je na spadnutí. Podrobnosti zatím opravdu žádné nemáme, ale vždycky lze spekulovat: Captain America zatím nezemřel, jen je extrémně starý. Filmaři by tedy například mohli na poslední chvíli dotočit nějakou krátkou scénu, ve které by starý Steve Rogers nabídl svoji radu v očekávané minisérii The Falcon and The Winter Soldier, jež pojednává o Kapitánově odkazu. Spoustu fanoušků by také jistě zajímalo, co se vlastně dělo, když se Captain vypravil napříč časem a prostorem, aby vrátil v závěru Avengers: Endgame Kameny nekonečna na jejich původní místo. A už se objevily i spekulace o tom, že to celé bude jen sofistikovaný žertík a Evans se nevrátí jako Captain America ale jako člen Fantastické čtyřku Human Torch, kterého si zahrál dlouho před Kapitánem.

Jisté je jen to, že Evansův návrat asi nebude mít na žádný z chystaných příběhů nějaký zásadní vliv, když v Marvelu teprve nedávno začali zkoumat, zda by herec měl o spolupráci zájem.

Co vy na to? Jak Chrisův návrat vidíte vy?

Foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Chris Evans se překvapivě vrátí jako Captain America | Fandíme filmu Chris Evans se překvapivě vrátí jako Captain America | Fandíme filmu Chris Evans se překvapivě vrátí jako Captain America | Fandíme filmu Chris Evans se překvapivě vrátí jako Captain America | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest