Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame

Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vin Diesel také vychválil nové členy obsazení a prozradil, zda se v blížící se devítce Helen Mirren posadí i za volant.

Rychle a zběsile 9 (F9) by mělo dorazit do českých kin 27. května 2021, jenže bude-li situace i nedále kritická a nebude-li otevřeno dostatek kin (obzvláště ve Spojených státech), existuje možnost, že se natřískaný akční spektákl režiséra Justina Lina nevyhne dalšímu odkladu. Vin Diesel sice před časem uvedl, že je natěšený na to, až devítka vtrhne do kin, leč dost možná si bude muset počkat stejně jako my o trošku déle. Lehoulinké propagační vábení si však Diesel odpustit nemůže, což potvrzuje i rozhovor pro prestižní magazín Entertainment Weekly. Rodák z New Yorku přirozeně zopakoval, že už se nemůže dočkat, až představí Rychle a zběsile 9 divákům po celém světě. "Mohu říci, že až film uvidíte, budete, doufám, nadšení a opravdu šťastní."

Universal Pictures
John Cena na plakátu k Rychle a zběsile 9

Diesel zdůraznil, že srdcem Rychle a zběsile byla, je a bude rodina. Právě způsob, jakým ji tvůrci nahlíží a zpětně prozkoumávají, je prý na celé sérii to nejzajímavější. Návrat zpět a hlubší probádání pomyslných kořenů si dle Diesela rychlá a zběsilá sága zaslouží. Z tohoto důvodu se na scéně objeví Domův bratr Jacob, jehož si střihnul John Cena. Ke castingu Diesel poznamenal, že mohl dopadnout úplně jinak, protože obsadit klíčový charakter nebylo vůbec snadné. Je to přece taky Toretto. Jakmile se ovšem sešel s Cenou, hned si byl jistý, že vše zvládne a dokonale do role zapadne. A jak jinak, sympatická hora svalů údajně podala výtečný výkon.

Universal Pictures
Jordana Brewster na plakátu k Rychle a zběsile 9

K návratu Sung Kanga alias Hana řekl, že mezi ním a Domem vždy bylo zvláštní pouto. Ve filmu bychom to prý měli pocítit. Zrovna tak Diesel chtěl, aby se v devítce při svém comebacku do frančízy předvedla Jordana Brewster coby Mia. Z jeho pohledu je to naprosto zásadní postava pro pochopení Torettovic famílie. A na co dalšího se máme ještě těšit? Třeba na Helen Mirren za volantem a další nálož laskomin. Diesel v závěru zmínil, že trailery bezpochyby leccos odhalily, ale tvůrci v čelem s Linem mají prý spoustu es v rukávu.

Odpovědi na otázku, zda se série skutečně vypraví do vesmíru, jak se neustále proslýchá, se Diesel vyhnul, nicméně alespoň odhalil, proč nakonec vznikne 11 filmů. Údajně se snad už v roce 2012 bavili tehdy ještě s Paulem Walkerem o tom, že by chtěli sérii zakončit desátým zářezem. Potom Diesel začal dabovat Groota pro Marvel a právě tam pochytil, že závěrečnou část příběhu je možné rozdělit na dva filmy. Zvládli to Avengers, rychlá a zběsilá rodina to zkusí také.

Nám nezbývá než doufat, že Rychle a zběsile 9 přisviští do kin v dohledné době, nejlépe již v květnu. Nezapomeňte se podívat do galerie, kde najdete nejnovější fotky.

Dominic Toretto má už zase trable s rodinou, tentokrát ale úplně jiné, než byste asi čekali. Kyberteroristka Cipher se navíc oklepala z direktu, který jí rychlá a zběsilá parta uštědřila v osmém díle, a je odhodlána jim to všem vrátit i s úroky. Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích se představí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Charlize Theron, Helen Mirren, Michael Rooker, Cardi B a Sung Kang. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 27. května 2021.

Zdroj: EW

Foto: Universal Pictures

Galerie: 7

Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Závěr série inspirovali Avengers: Endgame | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu