Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže

Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu
Screen Gems
Zobrazit dalších 8 obrázků
Madonna nechce nechat nic náhodě a sama si vybere své filmové já.

Už nějaký ten pátek víme, že se připravuje životopisné hudební drama, které se zaměří na osudy Madonny. Dlouholetá královna pop music dominovala řadu let hitparádám po celém světě, tudíž se není čemu divit, že bude její příběh převyprávěn na plátnech kin. Film připraví studio Universal pod dohledem producentky Amy Pascal (Malé ženy, Spider-Man filmy), přičemž o režii a scénář (ruku v ruce s Diablo Cody) se postará sama Madonna. Očividně si chce celý projekt ohlídat, takže se ve filmu neobjeví nic, co ona sama považuje za nevhodné. Nikoho tedy nepřekvapí, že rodačka z Bay City v Michiganu si hodlá ohlídat i casting a sama si vybere, kdo ji na stříbrném plátně ztvární. Favoritky jsou dle informací serveru Sunday Mirror v tuhle chvíli zřejmě dvě.

Sony Pictures
Julia Garner ve snímku Babi (2015)

Již delší dobu se spekuluje o herečce Julii Garner, kterou si možná pamatujete z komedie Šprti na tahu, dramatu Asistentka či ze seriálového hitu Ozark. V jejím případě šuškanda vypukla ve chvíli, kdy jí začala sledovat na Instagramu právě Madonna a rovněž její dlouholetý manažer. Sedmadvacetiletá herečka sice má slušnou šanci, ovšem favoritkou číslo jedna je pravděpodobně čerstvě pětadvacetiletá Britka Florence Pugh, jež v nedávné minulosti zazářila ve vynikajícím dramatu Malé ženy, hororu Slunovrat a letos by se snad měla objevit po boku Scarlett Johansson v marvelovce Black Widow. Dle zákulisních informací preferují hollywoodští hlavouni Pugh, když absolutně nepochybují o jejích schopnostech, avšak řada fanoušků a komentátorů stojí za Garner, která má vizáž mladé Madonny.

A24
Florence Pugh ve snímku Slunovrat (2019)

Finální rozhodnutí by měla učinit Madonna coby spoluscenáristka a režisérka. Údajně nechce nic uspěchat, jelikož je jí jasné, že se jedná o jedinečnou příležitost. Anonymní zdroj blízký produkci také zmínil fakt, že Garner má vcelku našlehaný diář, což by mohlo nakonec hrát v její neprospěch. Připravovaný film by měl mít zhruba dvouhodinovou stopáž a měli bychom se vrátit minimálně do časů, kdy Madonna točila Evitu, tedy zhruba do poloviny devadesátých let. Chybět by neměla ani scéna zrodu legendární písně Like a Prayer a následná kontroverze ohledně hudebního videoklipu, po jehož zveřejnění firma Pepsi ukončila s popovou superstar spolupráci.

Zdroj: TheMirror

Foto: Screen Gems (Madonna ve snímku Trosečníci z roku 2002)

Galerie: 9

Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu Výběr filmové Madonny: Tyhle dvě dámy mají prý k roli nejblíže | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest