Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda

Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seznam "007 adeptů" se znovu rozrostl, ale favorit zůstává dle prestižní britské sázkové kanceláře pořád stejný.

Britský herec Regé-Jean Page toho za sebou nemá příliš, nicméně i to málo stačilo k tomu, aby se vyrojily spekulace o tom, že by se teoreticky mohl stát příštím Jamesem Bondem. Rodák z Londýna, jenž strávil část dětství v Zimbabwe, na sebe v minulosti upozornil v minisérii Kořeny, mihnul se ve slaboučkém fantasy dobrodružství Smrtelné stroje a momentálně boduje na Netflixu v dramatické seriálové romanci Bridgertonovi.

Podobné reaktivní domněnky se cyklicky objevují ve chvíli, kdy zazáří nějaká hvězda s adekvátním bondovským potenciálem. Své by o tom mohli vykládat Cillian Murphy, Richard Madden, Henry Golding či Paul Mescal. Sám Page k těmto klepům v žertu poznamenal, že se jedná de facto o takový folklór.

"Pakliže jste Brit a podaří se vám upoutat pozornost lidí, ihned se začne skloňovat ono jméno začínající na písmenko B", uvedl talentovaný třicátník v show Jimmyho Fallona. Jedním dechem však dodal, že je sice nesmírně fajn ocitnout se v této vybrané společnosti, ovšem žádný velký význam spekulacím nepřikládá.

Favoritem na místo Daniela Craiga, alespoň dle sázkové kanceláře Ladbrokes, zůstává i nadále Tom Hardy následovaný Jamesem Nortonem a Idrisem Elbou. V tomto směru si Page polepšil, jelikož před Vánocemi byl na něj vypsán kurz 40/1, který posléze výrazně klesnul a nyní se pohybuje někde kolem hranice 5/1. Jak bylo řečeno, Page aktuálně těží z popularity seriálu Bridgertonovi, leč až tento divácký "hype" poleví, bondovský humbuk kolek jeho osoby dost možná opět utichne.

Jen pro připomenutí, Craigova rozlučka Není čas zemřít (No Time to Die) by měla dorazit do českých kin 1. dubna 2021.

Zdroje: Variety, Deadline, HB

Foto: Netflix (ilustrační, ze seriálu Bridgertonovi)

Galerie: 9

Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu Hvězdu seriálového hitu Bridgertonovi fandové pasují na nového Jamese Bonda | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest