Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru

Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu
Weston Cage / Instagram
Zobrazit dalších 14 obrázků
Nicolas v béčkách utápí talent, Weston se v podobných produkcích snaží konečně prorazit.

Herec Nicolas Cage má, bohužel, nejlepší herecká léta zřejmě za sebou, neboť až po uši zabřednul v béčkových produkcích, které povětšinou kvalitou zrovna neoplývají. Těžko soudit, zda se čerstvě sedmapadesátiletý rodák z Long Beach v Kalifornii někdy znovu dostane k nějaké opravdu ambiciózní charakterní roli, ale postupem času se tato varianta zdá méně a méně pravděpodobná. Třeba mu však udělá radost jeho syn Weston Cage Coppola, který nejenže zdědil tatínkův kukuč, ale rovněž zkouší prorazit ve světě filmu. Bohužel pro něj, zatím se mu příliš nedaří a spíše o něm média píší v souvislosti s nějakým průšvihem, ať už se v minulosti jednalo o zmedializované rodinné rozepře, rozvodové tahanice či opilecké výstřelky. O nějaké větší roli v atraktivní filmové produkci si zatím může nechat jenom zdát. K vrcholům jeho kariéry počítejme akčňák 211: Volání o pomoc z roku 2018 a o rok mladší válečnou podprůměrnost D-Day: Battle of Omaha Beach (více než patnáct let staré mihnutí se ve skvělém thrilleru Obchodník se smrtí ponechme stranou).

Weston měl to štěstí, že jej v dětství rodiče nechtěli nechávat v péči chůvy, tudíž trávil spoustu času ve filmových studiích, kde si jeho slavný tatík vydělával na chleba. I díky tomu měl možnost poznat celou řadu zajímavých a inspirativních lidí. V rozhovoru pro server Daily Mail uvedl, že relativně pravidelně trávil večery ve společnosti hvězd jako Jim Carrey, Ozzy Osbourne či Cary Elwes. Možná i díky Osbournově vlivu se v mládí věnoval muzice, když vystupoval jako zpěvák s metalovou kapelou Eyes of Noctum. Nicméně nakonec se rozhodnul, že v showbyznysu prorazí jako herec, přičemž v letošním roce má v plánu hned čtyři celovečeráky (Assault on VA-33, The Vigilant 5, MR-9 a Devotion). Žádná z těchto produkcí sice nebudí příliš velká (rozuměj žádná) očekávání, ovšem nějak se "začít" musí.

Není divu, že se Weston pokouší jít v otcových šlépějích. Táta mu prý odmalička dával herecké rady a vysvětloval mu základní věci z branže. Současně mu vštěpoval, jak důležité je zkoumat každou svou roli do hloubky a pořádně ji studovat. Tak snad se Weston trošku pochlapí a drahocenné rady řádně zužitkuje. V tuto chvíli jej u srdce může hřát minimálně fakt, že v osobním životě se mu daří, jelikož s manželkou Hilou Aronian jim to dle všeho skvěle klape.

V galerii mrkněte na fotky a posuďte sami, na kolik se Weston potatil.

Zdroje: DailyMail, DailyMail II, Vice, Weston Cage / Instagram

Foto: Weston Cage / Instagram

Galerie: 15

Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu Syn Nicolase Cagea svého otce nezapře, ať už jde o barvu očí či hereckou kariéru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest